Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Friday, March 2, 2012

MAIN SELEJI kat SNOW WALK ICITY


Mase dok belek gambo2 lame.. 
tetiba terjumpelah pulak gambo mase wollz together gether pegi 
SNOW WALK I-CITY SHAH ALAM

for me tempat nie okey sangat untuk bawak anak2 masa musim cuti sekolah..
Manelah tau anak2 korang nak merasa main selejikan..?? nak ke kutub utara..ermm..entahlah abad keberapa baru dapat pegi yer tak..?? nak bawak anak2 pegi kat negara2 yang bermusim cmgini..kene kumpul duit banyak2 baru bole pegi... tapi tak taulah bile pulakkan??
So, aku sajes korang bawak jerlah anak2 pegi sini.. kalu dari area umah aku tak sampai setengah jam udah sampai... DEKAT...MUDAH...& MURAH compare nak ke over the sea...


memang sonok mase aku & anak2 dapat pegi sini.. 
yang paling penting bole main selejii.. wooo..!!
JAKET korang bole sewa kat luar (tapi busukkkk..!! better korang bawak sendiri)
KASUT - better pakai sport shoes coz dia tebal sikit tapak dia.. klu korang pakai flat shoes sejokk nak mampos, nak pijak pun x bole... jangan lah gedik2 nak pakai high heels.. itu namenye nak menempah mautlah tu.. sekali tergelincir.. SELAMAT JALAN KAKIMUlah jawabnye..
So berhati2.. my advise, kalu korang tgh membunting takyahlah nak ngidam2 masuk kat sini, 
HIGH RISK..! OKE! laluan dia licin.. RISK untuk jatuh memang ada...




So, kenkorang yang takde idea nak bawak anak pegi jenjalan musin cuti sekolah nanti bole ar pegi sini. Tiket - RM25 bagi dewasa & RM20 bagi kanak-kanak. (Harga termasuk baju sejuk) SNOW WALK di buka pada jam  10 pagi hingga 1 pagi (Isnin - Jumaat) 10 pagi hingga 2 pagi (Sabtu, Ahad & Cuti Umum)

No comments:

Post a Comment