Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Tuesday, January 15, 2013

Mari Menggilaaa.....

Skunk nie, banyak aku nengok kat belog2 org update pasal Promo AirAsia "FREE SEATS"



Macam menarikkkk jer kan???!! kan??!!
Aper lagi, laju2 jer capai phone BBM ngan LD pasal promo tu..
heeee..hheeee...

So, marilahhh..marilaaaahhhh.......marilllaaahhhh


Aper barang promo gile2 takat nak booked pegi dalam Malaysia jer kan??..
Haaaa..hhaaaaaaa..... #ayatnakkenemaki


Mari kite nengok International punye promo pulak....
ermm.... #angat2kening


Nie aku 'SURBEY' nak gi Phuket.. SURBEY okey..SURBEY
Untuk 4 orang : 2 Adult 2 Kids, nielah amount dia...
#kedip2bijikmata


 Then lagi satu tempat, aku tolong surbeykan.... haaaa...aaa
Tak agak2kan.. HONGKONG...
Suke ati akulah, nak pilih yang mane satu aku nak pegi.. heeeee...
bukan susah pun, kang kalau aku rase nak gi Bali aku click jer Bali... 
Goldcoast pun aku bole pegiiiiiii tau...??

 peeeegiiiiii clickkkkkk jerlah yang aku mampu ponnnnng..!!!

#nagisblakangpintu

 Peginye belum tentu... uhuuuuuuu....

 biasanya aku surbey utk 4 orang skali....
2 Adult 2 Kids
roughly rate dia cmgitu...



Camner???


Dah buat pilihan..??


Nak kemana..??


bole ar share ngan aku, yer tak??



Okey. Untuk para2 isteri, mulakan 'MISIII MISTERI' anda dengan kadar segera yer...

Urutan cakaran singa betina ker...

Tarian tiang ker #akuxbiasa

Tarian zapin ker..

Tarian lilin ker... 
Dah bergelapkan..?? tarian lilinlah yang cukup sesuai... 

haaaa...hhhaaaaaaa....

buat jerlahhh aper yang laki2 korang suh buat,  asallllkan korang JANGAN buat 1 tarian nie......

MUAHAHAHAAAAAA...

TARIAN SINGA....

tetiba lak dtg tebiat laki2 korang suh buat tarian singa kan??? 
Tambah plak nak raye cina niekan..??!! Masakkkkkk dowwhhh!!!

ahhhaaaaaaa.....

BURUK BENAUUUUU rupenye.....!!!


MUAHAHAHAAAAAA..


Sebelum aku menggila vavi singa nengok promo2 yang ada nie... 
baik aku brenti takat nie jer...
 

-


-


-


-


-


-


-


-


-


-
 



TO MY HONEY BUNNY... 
U free tak??
Ai ada appointment ngan u malam nie okey..???




ok bai..!!!

2 comments:

  1. uish mahal sgt.. i tgk RM1XX je utk 1pax. Kalau 4 pon rasa nya tak lebih dari 800. Bali, phuket, hcm, krabi, bandung. HK mhl sikit. Dlm 450 sorang.

    hahahaha ayat last lucu banget!

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum,
    so ke mana korang berlima tahun ni? ^_^

    ReplyDelete