Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Sunday, June 15, 2014

Cuti Sekolah - Strand Mall

Jalan jalan lagi sempena cuti sekolah.
Kemana kita yer..??!
Ok, tempat yang paling dekat dengan rumah iaitu 'Strand Mall'
Ok, kita pegi buat lawatan sampai muntah, mana tau boleh jadi duta Strand Mall #ahaks


Aku rasa dah naik muntah aku pegi sini. Apa yang bestnye Strand Mall ni.
So, far untuk masa ni dorang banyak buat event untuk attract orang datang sini.
Ada TGV. Kalau korang nak tgk wayang kat sini, memang okey sangat.
Bukan aper, sebab semuanya serba baru, maka xdelah bau kat dalam tu kepam sangat.

~ Hahahaa ~

Shop dia banyak lagi yang belom buka #nasibaik

Kebetulan masa aku pegi sini dorang ada event.
So jumpelah dah meke2 ni.

Spiderman
Alvin & Chipmunk

Batman & errmm... taktau saper
 Asallah tak hensem sangat ko ni batman hooi.. 

~ Hahaaaa ~


Best gak show2 dorang kat sini. Korang nampak tak 2 orang minah salleh kat tepi tu.
Makk aii badan dorang macam pelestik. Boleh dilentur2.
Aku tak dapat ambik banyak gambar dorang ni, battery aku kong lah pulak time tu..
Korang tau dorang punye badan boleh melentur sampai si qaseh cakap..
"Mommy badan dorang dah cair..."

hahaaaaa..

dapat bayangkan tak betapa pelestiknya dorang ni??
#silajgnbayangkanakupulak

Yang bestnya kat area Strand Mall ni banyak tempat makan yang best2 & also banyak butik2 muslimah kat sini mcm  Neng Geulis Hijab, Color Palace, Najjah, Ashh & Annas, Ariani, Bak, Saraya Zahret, Neng Guelis, Seri Kapas, Veil Ar, Al-Humaira Contemporary & banyak lagi.

So, lepas ni kalau korang nak gi beli baju raya bolehlah shopping kat area sini. 
comfirm2 terjebak selai dua..

ahaks!


2 comments: