Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Saturday, June 28, 2014

Avillion Admiral Cove

Last week, mengikut perjanjian bersama #ehceh! sebelum puasa nak bawak anak2 jalan tapi tak sure jadi ke idak. Lokasi pilihan adalah Port Dickson, dekat, mudah, banyak hotel & reasonable price. haha! 

Selalunya benda yang tak di plan tu jadi. #ahaks Pagi ahad tu bangun, tanya en. daddy, macam mana? jadi ker, nak bawak budak2 pegi pd? dalam mamai2 en. daddy cakap.. packinglah. Terus aku meloncat turun katil. #Hahahah hotel pun tak booked. Dalam hati aku cakap, nasiblah, kang kalau penuh patah ar balik tido kat umah.. konsepnye Redaaahhh saje!

Kali ni en. daddy yang decide nak stay kat mane. Dia cakap dah survey & tengok review, kebanyakkan yang positive, bersih, selasa, bilik luas.


Happy kidz!


 Elsa & Anna dalam citer frozen #hehehe #demamfrozen

Nasib baik bilik still ada kosong, kalau tak terpaksalah patah balik rumah. 
Bukan kata anak, ngan aku2 kang yang menangis tak dapat tido sini..
#hoberhokey

View dari lobby
Aku sedikit teruja dengan view Avillion ni. Memang ohsem! 

Adam
Senyum tu dah sampai masuk dalam telinga.
T_____________T 
20 kali tanya, mommy kalau bilik takda kita balik nyek..??
 Hahahaha


Luas bilik dia. Puas hati aku, kalau compare hotel kat singapore aritu yang kitaorang stay, yang ni much..much..muchh better.

Selak jer langsir, nampak view ni. 
Best2 <3 <3

View dari bilik kami
Toilet
Skodeng bilik air jap. ok bersih!

Petang tu anak2 dah tak sabar nak terjun tiruk kat dalam swimming pool.
ok, let's do it!

My everthing
Sebelum aper2 wajib bergambar family dulu.
Manyakk untungg oooOO ada monopod.
En. daddy beli RM35 jer kat area Uptown Kota Damansara.
Kalau takda, tak lengkap pic family, mesti ada yang missing.




Cantik betul view kat pool dia. Menikam kelbu aku. #Ehceh

Peace yo!
 Bila cuaca dah tak brape panas, kitaorang bawak anak2 pegi mandi air laut. Kat Avilion ni, kalau korang nak pegi pantai dia, kene menapak sikitlah. 




  Budak tak pernah pijak pasir, macamnilah rupgha dia. Keras kat situ.
...eeeeii aper ni mommy, gelilah...



Untungg arr ada monopod boleh selfie. #ahaks

Memang puas mandi air laut kat sini. Air dia jernih. Sempat gaklah aku berendam  kejap ngan si indah. Terjilat2 dia air laut tu sebab masin. #hahaha

Tenang... damai.. best...

Pagi esoknya, lepas breakfast anak2 dah menjerit2 tak sabar nak berendam.
Tapi aku tak  kasi mandi lama2 sangat, udara tak best, jerebu. Bau asap. :(

Aper ke volatt saangat muke ko tu, tuan tanah ooii!
#damn #nangesblakangpintu



Muka budak busuk tak mandi lagi

 Mandi puas2 yer nak, jap lagi dah nak balik dah..

T_______________________T


 Pukul 12pm terus checkout balik subang bestari


In Syaa Allah, kalau ada rezeki kita repeat balik kat sini.
Avillion Admiral Cove memang sungguh ohsem! 

No comments:

Post a Comment