Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Wednesday, June 4, 2014

Gebussnye Awok Adira!



Beruntunglah badan turun makan kat cafe Kak Ani tengah hari tadi.
Jumpa ngan Adira wey!
Dari jauh aku dok perati dai.
Makkk aiii gebuss nye awokk adira ooi!
bak sikit awok punye gebus tu kasi transfer kat kita boleh?

Hahhaaa..


 2, 3 kali aku dok usha dia, tgh bayar makanan kat kaunter.
Aku ajak bebudak lain ambik gambar ngan Adira, ceh! pemalu rupenye dorang2 ni..
Sape malu dia rugi!
Aku tak rugi sebab aku tak malu.. 

#muaahahaha


Pandai tak ahkak kaber line, dok blakang si adira tu agar ahkak nampak sama size ngan dia.

#Hahahah

Nampak tak, ahkak dh kecik sikit :(

2, 3 kali gak aku adjust pic ni, agar aku tak berkecil hati dengan keputihan yang adira ada.

#hehehehee

Aku try main filter, nak kasi nampak sama putih ngan adira.
Namun aku telah menemui kegagalan.
Lagi aku putih kan diri aku dgn photoshop, makin putih si adira tu. 

uuhuuuu...

 Memang dah tak boleh putih dah aku ni. 
Terima lah hakikat yang awok tu dayang senandong

#sobsob 
#doktepikolamikan 
#mengadunganikankaloi


Anyway thanks Adira sudi bergambar ngan kitaorang. 
Friendly sgt awok ni.
Suke teman!



No comments:

Post a Comment