Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Saturday, July 26, 2014

Persiapan Raya - Part 2

Kemain ko yer siap ada sambungan lagi Part 2.#hoberkoyer #ekekeke

Turn kekton pulak nak cari baju raya yer uollz. Seperti biasa, Seksyen 7, Shah Alam lokasi yang menjadi pilihan kekton. Dekat, cepat & banyak pilihan pakaian muslimah. Kekton kan pemalas nak berjalan jauh2, sayang kat lemak2 kekton, lama okey nak ternak ni..

Cala Qisha

Qala Qisya
Butik ni sekarang tengah femes di kalangan penggemar pakaian muslimah. Haruslah kekton terjah buat pertama kalinya. (sorry, gambar takda sebb kekton pemalu nak kuar phone ambik gamba. Ramai giler orang kat situ) kekton belek2 lah jubah2 yang ada kat situ. Harga memang reasonable sangat.

credit pic : Qala Qisya fb
 see...

credit pic : Qala Qisya fb
see..

credit pic : Qala Qisya fb
see.. 
eh..ehh.. jap, kekton macam prasan macam nampak satu entiti kaler ijo tgh pening2 lalat pilih tudung.. eheheh.. *malu iollz uolzz ambik gambar curik

credit pic : Qala Qisya fb
Pitam kekton kejap kat dalam tu macam tak bernapas sebab terlalu ramai orang. Laju je kekton rembat aper2 yang patut kat situ, (nak bayo pun kene que panjang hokey)  terus keluar.

Butik Mawaddah



Mawaddah Butik
Kekton terjah kat butik Mawaddah ni. Makk aii kekton terus kekton rasa macam nak pitam nengok design baju kat sini. Bukan aper, semua cantik-cantik. :) terus kekton kasi jelingan manje kat en. daddy. Lantas en. daddy pun turut membalas jelingan tu, tanda setuju.. #ehceh #hehehe senyum sampai ke telinga lah kekton..

T_________________________T

Sugarscraf

credit pic : FB Sugarscarf


Settle baju raya kekton. Kalau dah ada baju raya, compem2 nak kene ada tudung raya kan. Yang menangkap mata kekton kat sugarscarf ni ialah tudung madison. Macam2 kaler ada. Tapi kaler yang kekton nak tu dah sold out. #sedeytaukekton dorang ni langsung tak tinggalkan untuk kekton.. #sobsob #menangisblakangpintusugarscarf

Dah puas memusing satu seksyen 7, kekton ajak en. daddy terjah pulak kat area Strandmall pulak. Ada jualan Damansara Street Fest. (..psstt dengornye si Jebat Bukan Kerna Aku Tak Cinta tu ada kat situ.. hehehe)


Makk aii, happeningnyer. Ramai gak retis kat situ. Kekton nampak si Siti Saerah (adik Tokti) ada kat situ. Dia pun meniaga gak, jual sewkert, cantik! tapi rege tu kekton mcm tak brape nak mampu pulak.. Pastu kekton merayap kat sekitar situ, sekali kan..sekali kan.. kekton terperasan sorang mamat ni.. dok meniaga kat situ. Jual serunding.


Nak gi dekat malu, takutlah dia kenal kekton.. hahaha (*nyaampas) maka kekton ambik gambar dia dari jarak jauh jer.. heheh.. jadi mamaraziah kejap. Halamak.. blur pulak gambar kekton ambik tu. Terus kekton merayu kat en. daddy ajak dia pegi dekat2.. hahahahah.. 

Huuurrmm.. bila dah dekat dgn dia, takkan kekton nak cakap, Shaanaz, nak ambik gambar boleh? Jatuhlah saham kekton.. hahahahaaaa...  tapi sebelum tu kekton dah calling2 kawan kekton kak shiela (miss jebat) tanye dia nak ke beli serunding shaanaz. Dalam pada dia tengah bercakap2 ngan kekton, tanye harga berapa.. nak mintak kuranglah... aperlahh.. terus kekton pas tipon tu kat shaanaz... Suh kak shiela cakap sendiri ngan tuan punye serunding.. Hahahahah 


Kelu lidah kak shiela, macam tak caya dia tgh bercakap ngan si shaanaz. *Ekekekee (jangan jelous yer uollz..).



Thanks bro, sudi layan kitaorang, walaupun kitaorang beli peket kecik jer pun. hehehe. Kalau sape2 nak serunding Shaanaz, boleh dapat kat Medan Mara. :) Btw, saje nak cakap, awek yang ngan shaanaz tu cantik & manis orangnya. Memang sesuuaii (ckp ikut idong) sangat ngan dia.

Kekton sasa macam ada sambungan part 3 pulokz.. Hahahaha..

In Syaa Allah... Ok, baik

No comments:

Post a Comment