Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Thursday, September 18, 2014

Cuti Malaysia Punye Citer

*Kemarin punye citer

Mommy kan bukan boleh terperap kat umah lama sikit, mulalah panas vontot menggelenjat mengajak en. daddy kuar gi jenjalan. Alasan yg selalu mommy pakai ialah Jomlah kuar, sian kat anak-anak terperap je kat umah, time nilah masa nak bonding2 ngan anak-anak.. uuhuuhu.. selalunya alasan ni berjaya menusuk di kalbu en. daddy.. hahaha... Yeeszz!

En. daddy ajak gi One Utama sebab dah lama kat ke situ katanya. Sebenar-benarnya mommy malas gak nak ke situ, sebab dah tau bebenor area situ susah nak dapat parking tambah-tambah cuti umum kan... Nak taknak mommy ikutkan jugaklah, janji berjalan.. Sekali tu, ha! hambek ko nak dekat 1/2 jam cari parking baru jumpa. Itu pun paling atas sekali. huuuhuu.. nasiblah.

Jalan-jalan, pusing-pusing singgah Hamleys. Memang syurga kanak-kanak. Aku biarkan jer bebudak tu main puas-puas kat situ. Tapi aku dah warning kat dorang No beli-beli yer!

Hober excited budak kenit ni.


Pilih-pilih dulu yer Indah, ujung bulan baru kita gi beli. ^_^

Gegurl Sesion.

Happening jugak kat Hamleys ni. Banyak aktiviti yang dorang sediakan. 
Maybe sebab cuti sekolah kot.

Dah puas tawaf kat dalam Hamleys tu, singgah pulak kat Toy's r us.
Dah penat kat toy's rus tu, isi perut dulu sebelum balik.

Adam & Qaseh
Dah busat dah budak berdua ni. Mommy semakin mentualah gamaknye..
#kuisairmata


Di sebabkan ada orang tu tak dapat membeli kat Hamleys mahupun Toy'srus dia request nak ke Daiso pulak. Oklah nak, mommy ikutkan je, janji korang happy.

Singgah kat Daiso, Strand Mall pulak.

My Kiddos

Indah Cinta Qhadeeja

Budak kecik chenonet yang tak banyak ragam kalau bawak dia gi jalan-jalan. Cukup senang. Alhamdulillah


My luvely Kids

Dapatlah orang tu merembat something kat situ. Barulah puas hati dia. Barulahlah dia ngajak balik.. Kalau takkk tu selagi tak dapat... Nasib baik RM5.. ekekekeke



Duhai anak-anak sesungguhnya Mommy & Daddy sayang korang sangat-sangat.


#hugandkisses

No comments:

Post a Comment