Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Monday, September 8, 2014

Langsir Semeter RM1 @ Sarah Hughes Globe

Baca tajuk jer pun boleh buat kaum hawa di muka bumi ni fengsan empat puloh jam..
#Muuhahahahaha
Tuleeeeh sape suruh tak pollow belog Kak Moon : Moon Punyer Blog
Sape suh tak request pren FB ngan dia : Munirah Moon
Manyakk lugii WoooooOO

**masaklah kak moon lepas ni berdoyon2 orang nak request pren dkt 40 jutaa..
#Muuhahahahaha

Weeken lepas, sempat gak aku pegi menterjah ke Sarah Hughes Globe. Ini semua berkat hasil usaha Kak Moon memancing pembaca2 belog dia dengan harga kain langsir serendah RM1 semeter.
Berjaya Kak Moon memncing aku ke situ.. Tahniah Kak Moon! 
#clapclap #Hahahahaha
Ko tak pitammmm?? mane nak dapat kain langsir semeter RM1..
Ni bukan rancangan Ripley's Believe It Or Not yer dek-dek non.
Believe It!


Hambek ko harga langsir RM.8.90 semeter jadi RM1 semeter
Sila pitam.  =_=

 Langsir RM10 semeter pun jadi RM1 semeter. 
Fengssaaaannnnn... bangun balik


Langsir RM1 semeter ni aku yang punyaaa!! Hahahaaa.. (sore jin dlm citer ahmad albab)

 


RM1 semeter hokeyyy!
Believe It! Believe It! *tepuktepukmuke



Semua ni RM1 semeter..

Perrccaaaayyyaaaaalaaahhhhhh (ala2 Tokti)

Ahkak tak kuad dek non nak menahan tak membeli. 
Nawaitu nak beli 12 meter jer untuk tukar kerusi kat dinning.. sekali tu... hurrrmmm
ahkak tak kuad semangat..

See!! Believe it, it's not mine
Ni semua kepunyaan ahkak2 yang tak kuad semangat, macam aku..

Kak Moon & Me
Kalau nak tau, ni lah orangnya. Yang tudung biru ni.. Iyer yang nilah Kak Moon. Yang buat ahkak2 kat Sarah Hughes Globe semalam tak kuad semangat. Ada yang peluk tiang tunggu turn nak potong langsir. Ada yang sebelah tangan pegang langsir yang berkenan tapi taknak lepas, tapi tangan lagi satu pegang langsir lain jugak..pekenan yang tu jugak.. hahahaha.. Ada yang siap call sedara mara kat kampung, yang nak kirim jugak. Haahhahaa Ada yang dah terduduk atas2 langsir pun ada.. Hahahahaaa..
Ada pulak tu, tetiba pulak mak dia call nak kirim beli langsir 40 meter.. 
#ekekekek Akulah ituew. Hahahahaha

Ok, jangan tanya aku bila lagi Kak Moon nak buat sale menggila ini sebab aku pun taktau ada lagi ker idak. Kalau ada In Syaa Allah akan ku war2kan pada teman2 sekalian.


ok!


I lebiu Kak Moon & Sarah Hughes Globe <3

6 comments:

  1. Amboi syioknye memborong. Rugi tak gi tengok k.moon post gambor tinggal tiang..menganga je.. Langsir u pilih tu shantekk

    Jom singgah blog saya cerita keluarga kecil saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai rini. Memang siookk ooOO.. Bukan senang hokey nak ada murah2 cmgini.. Xpe2 lepas ni pollow jer Kak Moon rapat2 heheh.. supaya tak terlepas.. :)

      Delete
  2. tq dear ;

    nanti bulan 11 nih lagi best tau ....tunggu kak moon share tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak moon sudi singgah belog kitew ni..
      okey tak zabarr menunggu ini anousement.. hehehe

      Delete
  3. kedai ni buka pkul brapa yek...sabtu n ahad buka x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam. Pukul 10 am. Sabtu ahad bukak. dia betul2 dalm building globe Tingkat 7.

      Delete