Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Saturday, November 19, 2011

Hati Tengah Mendung..

Memang aku takde mood nak gi  keje arini...!! 
LD dah start gi outstation pagi tadi. LD antar aku dulu cam biasa pastu terus pegi.... 
Memang sedey.. tapi nak wat camner dah kejekan..? 

Aku nengok muka LD pagi macam sedey jer nak tinggalkan anak2 xpecially aceh, aceh memang rapat ngan dia. Tapi tinggalkan aku tak taulah LD sedey ker idakk...hheee... ker dok beronggeng kat sane.. hopefully taklah kan??... isssshhkk..!!

Masa sebelum pegi, LD cium anak2 & mase tu nengok betapa LD amat menyanyangi anaknya walaupun anaknye noti.. berat aku nengok LD untuk lepaskan anak2 dia... dok tepi katil.. 
menonggg jer aku nengok.. 

SEDEYYY beb!! 

urmm... tapi aku taknak tunjuk kat LD, nanti bertambah berat lagi dia berat nak pegi..

Urmmm...

Wolzz jarang nak berpisah jauh & lama..  tapi bagi aku walaupun seminggu walaupun sehari dua.. aku & anak2 terasa amat lama sangat.. aku taktaulah aceh nanti kalau 2, 3 hari xnampak daddy dia cmnerlah agaknyer.. Aceh lagi, x penahh jauh sangat LD.. compare Adam dah penah masa LD keje kat Dubai..

urmm...

SEDEYYYYYYY beb!!!

Aku nengok adam pagi td.. nangis dia..!! 
aku dah cakap ngan dia aku ada & aku pegi work kejep jer tapi dia still pegang pintu kete nak ikut..
Selalunya tak macam tu.. dia tau dia tak jumpe daddy dia lame.. 
LD toleh kat aku, aku nengok air mata dia dah bergenang...tapi aku wat2 tak nampak..
15 minit gaklah nak pujuk adam.. 
LD bukakkan Lappy untuk dia main.. So, dia okey sikitlah..

AKU KENE KUAT.. JANGAN NANGIS.. NANTI LAGI SUSAH..!! 
(aku cakap kt diri sendiri)

Tapi dalam hati.........................

UUUUUuuuuuUWWWWwwwwaaaaAAAAA.....

Nasib baiklah si Aceh tak bangun lagi masa LD nak pegi..kalau tak lagi masakkk..!!!


uuurrrmmmm.......






TO LD : WE MISS YOU SO MUCHHH..!!!


Yang bebenor ikhlas:
Aku Yang Tengah sedey..

2 comments:

  1. luvelymummy,
    bila Azrul balik?
    semoga tabah ok. dan ceria selalu :)

    ReplyDelete
  2. KG, Sabtu depan...

    tgh TABAH lah nie... (x bole blah ayat TABAH tu.. heeee...)

    meh ler melawat mak kat umah... :(

    Mak tengah berduka nie..

    ReplyDelete