Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Wednesday, November 9, 2011

Lunch wit beday gurll..!!

Semalam.. Aku lunch with kak zira (as usual...) @ mekdonal. Sempena beday dia 7/11 aritu.. Aku xde hadiah yg berharga nak bg cume aku ada kaseh sayyangg yg bole aku share ngan dia... (Heeeee..klu dia sudi..)
Happy beday kak zira.. yang ker.....(Fill in the blank) Semoga di panjangkan umur.. Dimurahkan rejeki..& dipermudahkan Jodoh.. Hanya Allah saje yg tahu mane yang terbaek buat akak..!!
Sayangggg akak.. Muuuahhhmmuuaahh!!.

Yang bebenor ikhlas:
Adek Sayang

4 comments:

  1. Tima kasih adik sayang... mcD ke, nasi bungkus ke, that does'nt matter yek... Yg penting kita happy... Tp kan, nape gambo aku terbalik, x gheti rotate ke? Hehehe... Nwayz, luv u so strong!!!

    Akak... xoxo...

    ReplyDelete
  2. kak... aku xleh adjust gambo ko tu coz aku hapdate gune email BB.. hheee

    Nanti aku blajar cmner nak pusingkan kepala kat bawah burger kat atas yer.. nggehhhee..ngeehh..

    ReplyDelete