Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Tuesday, November 29, 2011

TEAM BONDING part2

Maapp..maappp...maaappp... !!!!
Ahkak mintakk sorry bebanyakk uolzz coz siaran tergendala semasa disana....!!
SOLLY bebanyakk..!!


Sebelum aku kene hempuk dek caci makimu baik aku sambung hapdate untuk hari ke 2 di sana.. 

ermm... 

Seyesly i tell u what...!! 2nd day memang paling bestttt tahap gaban..!!
Seawal jam 7 pagi wolzz dikerah turun untuk senamrobik "BOLLYWOOD - KICK BOXING"
pergghhh.. memang kelaaasss ko jahhhh.. tak penah2 bersenam senaman.. bergelek sakan... pagitu.. abis semua teknik kuar.. hambikk ko..!! 
dapat lak instructor EN. AZA pergghhh!!!! ilanggg stresssttttt...
AAAaahhhhhhhhhhaaaaa......

*______________________________*



lepas buang 2000 calorie tambah pulak 3000 calorie untuk breakfast..

Kemudian berkumpul semula & kali ini buat aktivi berpasukan



1. GRANNY'S YARN -  
meleraikan ikatan kaki antara satu sama lain dengan masa yg diberikan. 
(COMPEM Group Ahkak paling lasttt..!! memain lebey.. HAPPY BUDDIES yang Menang)



2. MYSTICAL AMAZON CROSSING - (Unity Menang..!!)
Permainan ini kita kene seberang sungai (konkonon) 
dgn menggunakan sebelah kaki & 3 keping papan.

3. BOMBANA FLAG 
Kita diberi 3 batang paip & sehelai benderaa & tali rapia..
So, pepandai wolzz lah nak tegakkan batang paip tu & En. Aza kira sampai 30 saat..
Sape yang menang game nie..??? Mestilah group Ahkak yang MENANG lagi..
ngeehhh..ngeeehhh...

4. WORDTRONICS
Permainan nie memang kelabu bijik mata ahkak ko, sebab kene tutup ngan kain... Pastu kite kene dengar insruction dr Mak Apak kite ...
Kiri..kanan..Depann... Blakang.. Larii.. Langgarrr Pokok.....!! oooopppsss
adduuuiiiiyyaaaaii lebamm pipinye... aaahhhhhaaaaaaa...

Then ada 2 org drpd group kite kene susun ayat yang paling panjang & ada makna.. So kite kene perkataan  apa yang kite buat & huruf yang kita kene cari... mudahh bukan..??? 
Memang mudahhhh....!!

Sape yang menang game nie...???!!!! Group Unity yang MENANG LAGIIIII...!!!

wwhoopp..wwhhopp... wwhhopp.WwwwhhhooooppppppUUUUNIITY... (treadmark)

Yyeaaaahhhhhh!!! 

Okey Settel bab...!!! Session petang pulak..

wolzz diajar cara2 MEMBUAT RAKIT.. pergghhh..!! rakitt sioottt!!! 
berakit rakit kehulu.. berlemas lemasan ketepian.. ahhhhaaa....
ko hengat senanggg ke nak buat..??! biasanye tau2 dah siapkan..??!
wolzz diajar cara ikatan, cara balancing.. ko ingat tayar jer ker nak kene balancing.. hheee...
rakit pun kene balancing tau..!! 
(berlagak nak mampos..!! baru buat skali dah kechoh... 
stakat pegang tali pas kat kenkawan takyah kechoh ar beb!! ngehhh..ngehhhhh)

Lepas siap rakit tu wolzz diberi Penerangan mengenai Keselamat Semasa Berakit. 
Peneranagan ni diberikan oleh orang yang bertauliah aka otai dalam bidang PERAKITAN 
(ada ker ayat nie..?) iaitu KAPT. AZMI.  
So, time nie wolzz kene dengar betul2, kerana ia melibatkan keselamatan..
mampus tenggelam tak timbul2...

kene xcersize dulu kang krem cm ada mak budak tu.. belum aper2 dah krem.. hheeee....

^___________^

Sorry pic berakit2 kehulu berendam2 ketepian takde...
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

tapi layan jerlah gambo nie dulu.. buat ilang stress...
-

-

-

-

-

-

-

-
-

-

-

-

-

-

-

-


 AAauuuuwwwww.....!!!

Okeyyyy..Streesss dah ilanggg... Malam wolzz ada BBQ




aku makan yang nie jer... *_*

lepas kenyang cam ulau sawa.. mesti nak hiburankan..??... hheeee...

 Mama Smurf & Papa Smurf & Azli

 Mama With adik Azli.. Auuuwwwww...!

 Cayalahhh En. Aza...Nyanyi siiioott!! bole tahannn gak ar sore..!!

 Muke2 mintak dihiburkan...

 Eja & Pemenang Anugerah Jatuh Chinta 
(Bebaik ja... Ayat dia skunk dh power.. lepas cium pokok kelapakkk)
ngggeeehhh...ngeeeehhhh.....



 Mestilah wolzz nak sangat ambik gambor ngan Pemenang Anugerah Jatuh Chinta...
pergghhhh.. persttttt classs...!!

4 of Us.. Kaki mu berjagu... hhhheeee...

 cayalah kak rock..!!


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

& now time to indroduce ourssss......

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


Wonder Pettss...!!!

Cayaaaaallaaahhhhh... KKKKEeeeeelllaasssssss UOLLLLZZZ..!! 

UOLZzZZ mmemanggg  TEeerrrBAAaaeeekkkkk...!!!


abishh karox Sleep time!!

Sambung esok..!!

No comments:

Post a Comment