Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Tuesday, May 15, 2012

Chantek tak?! Chantek tak?!

Kalau bab beli benda2 yang merepek2, serah jer kat aku..!! Aku memang pakar..!!


ahhaaa....


Aku beli wall stiker ni kat Kaison  Furnishing @ Festival City last week. 
Kalau ikutkan napsu syaiton, memang aku xnak kuar dari kedai tu. 
Barang barang  dia murah & chantek2..!

#gileahkakkomenengoknyer..

Sampai LD seret aku kuar dari kedailah.. heeee...

#acahjer




Memang minat giler, kalau beli benda2 yang cmgini...

chantek tak?? chantek2??
yang paling penting harge dia memang murah! 
Aku dh penah nengok sticker cmgini kat flea market, tapi arge dia agak mahal.. 
Tak silap aku paling murah pun RM30+ cmgitulah..
Tapi kat sini aku beli Hanya RM7.90 
#pitamko

murahkan..??murahkan?? heeee..
Berseri sikit toilet aku. Lepas nie asyik ke toilet jerlah keje aku.. heee...



Yang nie sticker untuk bilik aceh. 'Castle'
 Dah ar size dia besar, cute pulak tu.. uhuuuuuu..
mak ko yang teruja #asusual

hanya RM7.90!


 Yang pulak 3D sticker untuk toilet anak.
Aku yang ge'am tgk menatang2 nie... 
Yang nie lagi ar korang pitam berdengar arge nye...

RM5.90 jer  *_*

Yang nie 3D sticker untuk bilik Adam.
also RM5.90 jer  *_*


Lepas nie, mau aku repeat 2,3 kalilah  gi sini... 

heeeee...


Skunk nie aku ada minat baru, dalam bidang 'pembungaan'..
heee.. ada ker istilah pembungaan.. pembuangan adalah..

ekkeeekeeee...


maaplah yer dek non, name bunge ahkak tak brape tahu...


tenang jer rase, bile dengar bunyi air.. terapi minda gituew!

siap ada hittiek..ko! heee...
suke..!!! suke..!!! sukee... !!!!!nyerrrr...!!!!


skunk rutin aku, sebelum gi koje, aku singgah kat kawasan nie..


#hambekmood katenye..


Chantek ker..??!


dah pi sambung wat koje...!


heeee...... bye!
 

1 comment:

  1. akak teringin gak nak ke sana tu. tapi tak pernah sempat walau hanya lalu je kat situ.

    ReplyDelete