Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Sunday, May 6, 2012

Thank You So Much

 Thanks  a lot to my honey bunny coz  belanja makan kat T.G.I Friday masa beday ai aritu....

Auuuuwwwww....!  


orang yang dirai.. ahhhaaa.. #tempelengskali..

First time okey menjejakkan kaki disini... 
tu yang lame menelaah menu tu..heee....


LD ni, macam dah xde benda lain, yang dia nak ambik gambar.. 
cer hambik gambar orang di rai bebanyak sikit
#sentaphaku


Our Food



sowy, aku dh lupe nama makanan yang aku order..
tapi pada aku spegethi dia memang terbaekk & sodappp!!

panas.... tulah tak menyabar sangat... sian aceh..
Si kenit nie, bab makan, xde pantang langsung, semua dia tibai...

 Budak nie pulak,  banyak main dari makan... 
ermmm, tu yang badan tak naik2..

Masa tengah syiok2 makan, tetiba aku jumpe sorang retis.. Retis nie memang femes ar.. 
Di sebabkan dia fames, aku nak jugak ambik gambar ngan dia.. 

heeeee... memilih hokey...

Masa dok memeraghti retis tu, tetiba waiter T.G.I datang dekat aku ngan bawak cake tecik. Then, dia buat announcement bgtau semua orang, yang aritu beday aku.. ahhhhaa. maluuuu siottt...

 #camnaknyorokbawahmejajer

rupenye LD wat kezutan (yer ker??) tuk aku.. Waaaa...waaa..waaa...  #touchingsiot...
waiter tu siap nanyikan lagu beday tuk aku lagi.. ahhaaa...

T.H.A.N.K.S  H.O.N.E.Y  W.I.T.H  L.O.V.E

Lepas dah tiup2 lilin tu, sambung makan,  aku siap cakap ngan bebudak 2 orang nie, jap lagi kite ambik gambar ngan dia nyek.. kite bagi dia makan dulu, coz retis tu baru jer sampai.. heeeee...

yang si aceh "Mommy.. adik malulah...."
blom sempat aku cakap aper ngan adam, aku dah nampak adam dah bersiap sedia ngan camera kat tangan nak ambik gambar.. ahhhhaaaa...


 click...

clickkkkkk.....

clickkkkkk.....

ahhaaaa... 

adam dah jadi paparazi... heeeee...

jage-jageee yer retis2 malaysia... ada yang memeraghti....!!

 Ahhaaaa....

sabar jerlah aku......

Pak Nil ni the house...
Aku siap bagi beday cake kat Pak Nil lagi... heee..
Thanks Pak Nil, sudi bergambar ngan kitaorang....

^___________^



*________________*

I'm so happy..!!
T.H.A.N.K.S  H.O.N.E.Y for the kezutan !!!


ahaks!









































2 comments:

  1. akak kalau kat sini suka makan nachos dia.. YA ALLAH mengandung anak no 2 dulu satu pinggan akak punya. The rest kena ordered lain.heee...

    anyway happy belated birthday ye

    ReplyDelete
  2. Eh bestnye jumpe pak nil..

    Happy belated birthday :)

    ReplyDelete