Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Thursday, May 10, 2012

S.H.A.R.E

** Sticky post for 72 hours.. Please scroll down for new entry***


# Azian Elias ~ oh yer ker..?? ahaaa... time peknen ar paling sonok, bole minta & makan macam2.. heee # Fabulos Me ~ memang best!  yerlah retis terkenal katakan, bukan senang nak jumpe... heee...
Auuwwww... malu ai.. THANK YOU DEAR! meaaaaaoowww....meaaaaaoowww...


Nie aku nak share ngan korang sikit.... 

heheeeee...


Benda yang baik haruslah dikongsi bersama yer tak??!! 
Tambah2 lagi, kalau ia mendatangkan faedah & keuntungan kepada kita... 

yeeeaaahhaaaa....!!!

#lompatbintangbertubitubi


OK!

Korang suke tido hotel tak..?? 

ahhaaaakkss... 

bukan kate anak2, mak apak pun tunggu time jer nak tido hotel.. kuii..kuii..kuii.. 
 sesekali nak tukar citarasa katenye... heeeee....


Awal tahun aritu, aku join pakej untuk vacation. Kire macam join ajen pelancongan ar. 
Kalau korang nak pegi tido hotel or makan kat mane2 hotel (in list)  dapat ar arge murah. 

ORIENT REWARDS
* Terdapat 40+ over choice of hotel 
* 4 - 5 star in Malaysia include Sabah, Sarawak, Singapore, Thailand, Indonesia 




 Yang bestnyer Pakej nie:-

1. Harge dia memang MURAH compare others. RM498 ONLY
2. If korang signup this package, korang dapat 2X FREE HOLIDAY. It's COMPLIMENTARY.
3. Korang akan dapat banyak VOUCHER. 
cthnyer:  Voucher 70% off tido kat hotel Seri Pacific, Voucher makan kat hotel 50%. Voucher slimming, Voucher tido hotel, stay 2 night free on night & banyak lagilah voucher....
4. Korang takyah susah2 deal ngan hotel utk booking just call ajer agent then dorang yang akan bookingkan utk korang..
5.  Yang paling penting, once korang dah signup package nie, dia VALID FOR 1 YEAR & korang boleh booking mase peak season.. (certain agensi tak boleh)

Memang berbaloi baloi uolzz.. !!!


korang bayangkanlah kalau korang nak tido 4-5 stars hotel, 1 malam dah berapakan..?kan??
cth macam aritu, aku tido hotel kat Melia, aku siap tanye braper arge bilik aku 1 malam. Korang tau arge dia braper? RM300+ tau..! tapi aku just datang bawak member card.. then terus boleh check in.. heee.. Aku pakai yang complimentary punyelah... Then aku ada balance lagi 1 complimentary. Aku belum pilih lagi, hotel mane yang aku nak duduk.. heee... dengar citer Pullman okey.. 


Ahhhaaaaa...


TUNGGUUUUUUUUUUU... 


 

hanya bayar RM498 korang bole tido 4-5 stars hotel. 


IT'S COMPLIMENTARY...


sungguh berbaloi balooiiiii.....



 kalau korang rase package nie menguntungkan korang (for me of course YES!) 
or korang nak tau lebih lanjut tentang package nie, korang bole


TAIP : LUVELYMUMMY sms ke no nie: 
010-392 6121 (sms only)


 ok!


#lompatbintangberkumpulan  



Sekian Terimas Kasih....


3 comments:

  1. tido hotel mmg the best ever. akak kalau datang loqlaq tu boleh selamba je ajak anak2 tido hotel.. hee

    ReplyDelete
  2. ni ala2 timeshare.. dlu hampir terjebak :)

    ReplyDelete
  3. Fabulous Me ~ oh yer ker? heee... mai lar jebakkan diri sini.. heeee..

    ReplyDelete