Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Saturday, May 19, 2012

GEGURLY STEAMBOAT IN DA HOUSE

#Kak Yan ~ memang best, rambang mate di buatnye.. heee.. 





Seperti yang telah dijanjikan, 
'GEGURLY STEAMBOAT  IN DA HOUSE'



Kak Mieda & Kak Azie as usuall ambik tender basuh pinggan...muaaahhaaa...

Mee Wantan

Kuew Teow

 'membontoti' each others

makan sayur kite bole jadi kuat..!! heeee..

Our guest kak Mazura.. Thanks kak!

peeewwwiitttt...!! Kak Azie with Dian Pelangi Style!!

Steamboat ni harus di cicah ngan sambal ala2 Johnnys made by Mem Besau!
This is our secret recipe :) Yuuuummmyyyyyy...

 Gegurly Steamboat


Biasalahkan, bile makan steamboat nie, memang cepat kenyang & cepatlah lapar balik..
Bile dah petang masing2 menggagau mencari aper yang nak dimakan... 
ada yang repeat makan steamboat, ada yang cari roti cicah  teh tarikx berbuihh... 
memang terbaekkklahhh wookkkk...!!!

 ada yang makan roti jala, belen pagi tadi.. hheeee... 
memang sedap!



lepat labu pun ada...


baru aku prasan, asal gambar kak azie matenye asyikkan terpejam jer??
heeee... Dah kenyang nantuklah tu... 

oopsss lupe nak nyebut kang sentap pulaks, heeeeee...
THANKS CIK SUE sudi dtg jemputan kami walaupun berhadapan dengan seribu rintangan, 
akhirnye ko berjaya gak menurunkan dirimu untuk kenkawan tersayang... i lap u...

Seyesnye gile muke memasing.. topik apakah..??!!
ada gosip terbaru ker..?? muaahaaahaaaa..


Eja, u look sweet in pink karer!







last but not least.. 











our VVVVVVVVVVVVVIIIIPPPP guest














our speciallll guest...











sebab dia speciall pic dia kene lebih dari satu....






Muuaaahahahaaaaa....




Cheq fusya in da house!!!!!

#clap..clapp..clapp.......

kalu semalam hang x turun cheq, kami pulak nak menyentappp ngan ko.. buley??!!!

cheq, pesan aku kat hang, NO MORE SENTAP..SENTAP okey...!!!



~ peace ~ 



1 comment: