Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Monday, March 3, 2014

Wood & Steel @ Kota Damansara






Petang semalam, bosan2 ajak en. daddy & kids gi pekena kopi.
Sebenarnye tak tau nak menghala kemana, tapi tujuan nak cari kedai kopi sedap.. 
 Mihhh..mihh..mihh :)

Kerja mengoogle adalah kerja aku.
Tengok review ramai yang cakap kedai ni best & cantik
ok, let's try 
 
Wood & Steel Cafe & Gallery
33G, Jalan PJU 5/20E, 
The Strand, Kota Damansara, Petaling Jaya
Open 9am-11pm, except Mondays. Serves only coffee & cakes after 5pm.
 
 Tengok entrance pun aku dah teruja.
Si adam, bukak2 jer pintu kedai terus cakap 'Laparlah Mommy'
Ceh! tadi kat umah orang suh makan taknak. Penat mommy masak okey :(
 
Decor
 
 Ramai giler orang kat dalam kedai ni. 
Nasib baik time kitaorang sampai tinggal 1 jer meja kosong.
Aper lagi, lajulah kitaorang gi chop tempat. hehheee..



Tetiba dtg pulak aku punye segan, nak berdiri nak ambik pic deco dlm kedai tu..
eehhceh!

takat yg mana nampak kat matalah aku dpt capture. Uuhuu..

Sila dtg order kat sini yer. :)

CAPPUCCINO ~ RM10
 
Tujuan utama datang sini ialah nak minum kopi.. :)
ok, laju jer order cappuccino !

cantik bentuk daun ker love ntah kat dlm kopi ni, sayang nak minum.. Hahhaa

 
CHIC & CHEESE BRUSCHETTA ~ RM15
 
Hoi, sedapnye engko. Sepiring tak cukup ni.  :)

 
PULLED CHICKEN SWICH ~ RM12
 
ni pun sedap. *engko aper yang tak sedap??!

Muahahaaa..


Sorry buat korang terliur. :(
 

love u si baju ijo!
 
 
 sebelum balik, pekene dessert dulu baru lengkap.
Carrot cake ~ RM10 
 
 
Tempat ni aku highly recommended. 
Makanan dia sedap & deco dia pun cantik.


1 comment: