Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Friday, October 29, 2010

Besau sangat ker aku..??!!

Salam...
Mak nak share rase hati mak yang gundah gulana ngan uolzz nie..... 
Semenjak dua menjak nie org kalau nampak mak mesti orang akan ckp cmnie..

-

-

-

-

 Mengandung ker..??!!

-

-

-

-

-

dah braper bulan dah..??

-

-

-

-

nak tye sikit aida peknen yek....??!!

-

-

-

tu semua soalan lazim yang biasa mak dengar dan mudah dijawab walaupun kelat dan muka pun agak ketat, namun mak tetap menjawap... tp ada satu soalan yang mak memang naik hantuuu bile mendengarnyer. dr control ayu terus jadi singa betina.. soalannyer berbentuk begini..

-

-
-

-

-

-

-
Bile due..?!!
ha..?!! due...??!! dia tye aku due beb!!! 
Sebagai seorang wanita yang pada ketika itu memakai seluar skinny dan memakai baju ala2 vogue gitu..??!! 
Solan aperkah itu..So, boleh tak korang cakp ngan aku aper jawapan yang sepatutnyer aku bagi kat orang itu..& then kalau ko kat tempat aku aper korang rase..??!!...errmmm. serius  bunyi nyer... adakala kite kene serius dgn sesuatu perkara.. hheee.. (yan! copy ayat ko yer..!)

Oleh itu.. dengan azam yang adakalanyer tak begitu kuat apabila terbau maggie kari....eerrmm nikmattt!!  Aku & the geng telah melantik 2 orang juruletih yang sanggup mengMAKE OVER kitaorang nie..!!Mereka telah diberi kepercayaan untuk menyingkirkan lemak2 tepu yang telah lama bersarang dalam badan aku & the geng..!! heee...hheee... Sekarang kitaorang tgh mengikuti satu program yang di beri nama The Biggest Looser or SAY NO TO BE GENDUT..!! heee..heee.. 2 orang juruletih ini akan membuat program diet, mengambil timbangan & memantau pemakanan seharian.. nampak SERIUS bukankan..??!!! Ya..!! memang aku & the geng serius...!!! Kitaorang diberi masa dalam 2 bulan untuk turunkan berat badan.. Pengikiran akan berlaku sekiranya tiada penurunan berat badan.. haaa??!! terkezut..!!

So, lepas tamat program THE BIGGEST LOOSER.. kitaorang akan masuk lagi satu program yang diberi nama......
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-
-
-
CANTIKKK KER..???!!


Cantik ker..?! kalau anda rase cantik sertai kami..!!

Tungguuu kemunculan kami....
Dapatkah kami mengembalikan bentuk badan asal....
@ dah memang kami tak boleh diubahh...!!!
kwangggg..kwannggg...kwangggg...!!!!

3 comments:

  1. tak sabar nak tunggu hasilnya selepas 2 bulan. akan ku tunggu..!

    ReplyDelete
  2. xper..xper... akan ku sahuttt cabaran itu..!! go baby go..!!!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete