Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Monday, October 25, 2010

Setiaku Disini..!!

Ya.....!!! aku masih disini.. masih di opis... menantikan kehadiran sang suami yang tidak kunjung tiba... ceeewaaahhhh....!!! Ayat cannot gi sis...!!!! heeee...hheeee

After opis hour, Aku & the geng pergi berwalking walking, bertalking talking, bergosiping gosiping kat padang blakang opis aku tu... bukan aper.. nak jaga kesihatan badan.... bukan untuk saper. poonnn..???!! Untuk DIRI SENDIRI gak...!! Kalau dah sakit nanti saper nak tolong... ??!!
TAK DAPEK NAK NOLONGGGG katenye nanti..!!!! heeehhheee...

Nengok body dia...perrrghhh...!! Mak suka..!! korang tgu jerlah..
MASENYE akan TIBAAAA.. heee...hheee ayat membakar kalori sendiri.. heheeehhh..
Sila abaikan tetekx aper yg korang nampak..!!


Bebudak kat opis ni memag selalunye bergitu janji pkl 6.30 sampai larrr.. batag idung x nampak.. geammmmm mak..!! Tensi mak nunggu tau..!!! Ingatkan arini nak berpoya poya berpoco poco opocot......!!! Last last tak jadi...ilang ruyuuupp bebudak nie.. Aku ngan K.Shila tu dah beria ria nak tunjukkkan bakat gelexxx ulat berluncas... heeee....hheeee....  Korang mesti xcayakan..??!! Kak Shila...!!!! kasi GEGAAARRR.....!!!! yeaaaaahhhhh!!!!!


Dok sibuk mengupdate blog nie.. aku tgh pikir aper aku nak masak malam nie.. yer?!!! Aku ingat nak masak Nasi Hayamm.. ok ker..???!!... Sempat ker aku.. En. Atoy tak tau sampai kol braper.. dgn jem kat federal highway tu .. korang pn taukan? ... ermmmm... Sempat ker yer akunie...???  Insyallah sempat.. janji aku dah ada niat nak masak untuk suami dan anak anak tercinta... Aku dah dapat pahala... korang ADOO??!! ...

Sekadar gambar hiasan.... coz aku masih lagi diopis...


Jam kat opis nie menunjukkan pukul 8.02pm.. dan aku masih lagi di opis... Kalau bos aku tau lar aku kat opis lagi nie.....errrrmmmmm bangga bangat seh... kat aku nie...!! heee... BOOOOSSSS...!!!
-

-

-

-

-



Nak tau tak cmner rupe Nasi Hayam Kasih Sayang Aku......??!!

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-



Korang kene tgu next N3.. sama ada aku jd mask ker idak...ermmmm tguuuuu...!!!!

1 comment:

  1. oppss...silap tengok picsa body yg belah kiri lak aida....tu yg x tahan tuh...hahha...yg belah kanan tu cam kita masa kurus dulu kan..kan..kan..?tapi yg belah kiri tu yg sasa banget....hehhe...
    wah rajin sungguh masak ye...hhmm..teringin lak nk makan nasi ayam ni....

    ReplyDelete