Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Friday, October 29, 2010

Kagum..!!

Salam....
I nak tanyer uolzzz penah ker pg ICT, Shah Alam...??!! Tetiba lagaklah plak..!! Padahal aku rase.. akulah orang yang paling lambat tau pasal ICT.. hhee..hhee. Sampai jer kat saner..mak tetiba jakun ya amaattt.. pes time pg tempat cmtu.. First word yang mak boleh cakap.... WWWWWAAAAHHHHH!!!!! kagum bannngat.... SO layan jerlah gambar nie...!!!

 Pintu masuk ICT, RM10/entry dikenakan untuk 1 kete

 Yang color2 tu lampu tau jangan tak tau..!

 Aida...! nie dah kire pose paling cun ker yang penah ko buat...??!!! hheeee...heeee..

 Beb..!!! mane nak dapat ruse color2 nie.. kat Zoo pn xder..!! kat ICT jer yang ada..

 Terasa cm berada di oversea lak... ehhh!!! cmku kenal jer.. mamat pakai baju putih itam tu..!!

 Kagummm kan.??!!!

 Sibuk betul si Adam nie..!! Mak ko tengah posing prasan coonnn..!!

 Peerrgghhh.... makan hati saper yang tak pegi lagi tu...!!

 Family ku.......

 Santiiikkk...santiiikkkk..sanntttiikk...!!!

Hangin betull aku ngan Adam nie! suke benor buat pose naughty

So, kepada sesiapa yang tak pernah pegi ICT nie.. better uolzz pegi...tak rugi...beb.!!

Lokasi: 
ICT, Seksyen 7, Shah Alam dekat ngan JAKEL...

Paling penting bawa:
Camera, Air, cekedess,  duit & bawak diri...!!! hheee..hheee..

Time yang sesuai:
8.00 pm ke atas...

Enjoy your moment!!!!

2 comments:

  1. uhuhuhu aku jer lom dpt nak gi ICT lagi...agak2 kali aku gi lagi ler jakunzzzzzzzzz erk...

    ReplyDelete
  2. hhheeee.... pglah cik sue x rugi..!!! Besttt x3...

    ReplyDelete