Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Friday, November 19, 2010

Ana Suzana Anniversary Giveaaway......

Nak jugakkk...nakkkk jugaaakkkkk... jooooiiiinntttttt....!!!!!! 
Ana Suzana Anniversary Giveaway...
 

Kepada sesiapa yang nak join Ana suzana anniversary giveaway cm aku nie, boleh lah... 
nengok sarat-sarat kat bawah nie...
  Syarat-syarat nak join mudah je :

1. Keutamaan bg yang jd followers blog ana..yang takde blog pun boleh gak jd follower, just create google akaun je.. mission complete!

2. copy paste entry ini balik & letak banner ni kat sidebar korang bg yg ada blog..yg takde blog korang email je ye.. mission complete!
3. Tag 2 orang kawan anda
1) Mummyr  (Khay)
2) Cik Sue (Hidup Kena Selambar)
sory ar kengkawan yang lain owner contest mitk letak 2 jer....


4. Yang dah join sila letak link kt komen ye..utk ana buat terjahan..takyah wish apa2 pun..nak wish pun boleh juga kekeke..mission complete !
(Ana, Selamat beranniversary, semoga mendapat kebahagian didunia & akhirat... insyaallah...)

5. Keputusan ana akan umumkan pada hari anniversary
ana pada 28 Nov nanti...

Hadiah yg di tawarkan
*
*
Hadiah Utama

Hadiah Kedua

Cepattt.. ada seminggu je.. tarik tutup 26 Nov jam 11.59 mlm okey..
Sayangggg Koranggg...!! Muahsss..
Suka.... sukaaa.... adiah nieee......... boleh tambah koleksi tudung... 
wwwaaaahhhhhhaaaaaa..... 
(ekeeeellleeehhh.. cm kompem menang jer.. aaawwwwww.....!!!)
hhhheeeee.....hhhheeee........

2 comments: