Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Tuesday, November 23, 2010

Free Advertisement...

Salam...
Kemain kerap lagi aku bersiaran skrang nie yer tak..?! ahhhaaaa......saje nak interprem supaya ilang rase rindu korang.. (ceeewwwaahhh...!!!)

Minggu aritu aku bawak anak2 aku pegi bercuti... hheeee.. cm jauh jer bunyinyer yer tak? Kat umah abg ipar 'Yeop' aku jerlah still dalam Kay Ell..  sebab tak der nak kemana boring-boring ngan duit tak berapa nak hhada nie.. ermm.. Cari na'aslah aku kalau tengah2 kering nie dok melepak kat soping mall dgn dilengkapi kedai Toiseres.. uuuuhhhhh.. cukup adventure...

Aku ingat dengan bercuti kat umah yeob tak RABAK... rupernyer same jer...!! Biras aku aka Kak Juana 'Gebu' hheee..hhe tetiba lak aku rase nama tu cukup sesuai ngan dia.. hheee.... jgn marah yer kak..  Dia pun blogger (ala-ala.. manje gitu..) sama cm aku.. Yang best nyer blog Kak Juana Gebu nie.. (nie.. panggilan aku jerlah..) dia ada jual mcm2 barangan & produk yang diimport nnnuuuunnnnnn... jaaauuuhhhhh.... disana..... kire over the sea ar..) yang pastinyer ORIGINAL..


Aku adalah salah sorang 'mangsa' Kak Juana Gebu.... hhheeeee

Antara barangan yang aku terjebak untuk membelinyer.....



 Description
Item:  Smoothing Body Scrub 200 g
Scent:  Room 504
{Sultry Amber & Passionfruit}
Price:  RM42.00

Cam tau tau jer aku memang tengah cari body scrub...  Lepas balik dari umah dorang aku terusss... masuk bilik ayor try... Aku memang cmtu kalau barang baekkk... tak nyempat.....hheee...hheee Beb......! wa cakap lu bau dia.... perggghhhh.. terbaekkk...!!!!




Description
Item:  Lace Trim Henley Sleepshirt
Size:  M
Colour:  Cherry
Material:  58% Cotton, 38% Modal, 4% Spandex
Price:  RM68.00

Yang ini pun aku TEEERRRRReeeemmmMMMbbaattt gak....
Sannntik  Sangat.. yang paling penting Material dia lembut.. Design dia santik & ada lace kat leher.. Santik... santikkk...santikkk... bangat.... Korang ingat aku ini boleh ditahan tahan ker untuk cuba baju nie. .. Lepas mandi terus pakai baju ni O.K..! Tak leh tahan...... 
SUKA...SUKA...SUKI...HATI KU..... TERASA SEKSI MAK KETIKA ITU..OuuuWwwwwhhh..!!!....

(p/s: kpd isteri isteri yang sominye tak balik  umah plz try this baju at home... memang berkesan...)


Description
Item:  Creamy Lipstick
Available colors:
1)  Clementini
2)  Grapefruity
3)  Cutie pie
Price:  RM32.00 each


Last skali... honestly aku bukan wanita yang suka bermekap mekapan..... dari aku muda mudi ker tua tui pun aku bukan gemar bermekap.. tapi aku suka nengok color color make up.. even litip pun aku tak pakai gi opis... Aku tak REGHTI make up & Aku MALAS nak make up..  Oleh kerana KAK JUANA GEBU hadiahkan aku liptip nie.. aku tak menolak... arini aku dgan azam yang baru nak pakai liptip kat opis.. Dengan rase banggnyer aku menunjukkan litip aku kat kak zira... sambil menjuih..juihkan  bibir yang tak berapa nak seksi nie... 

KAK..!! aku pakai litip....hheeee...hheee.. 
 AhhhhhaaaAAAAaaaa..... tulah jawapan yang kuar dr mulunyer...  
TAK NAMPAKKKK APER PONN.. cm TAK PAKAI JERRR.......
Kite nie bukan make up punye orang..... hheeehhheee....

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-




So, kepada sesiapa yang berminat untuk menyerahkan diri menjadi 'magsa'

KAK JUANA GEBU  
http://ardinistreasure.blogspot.com

Barangnyer sungguhhh terBBBaaaEEEKKK...!!! 

Iklan ini tidak dikenakan bayaran kerana 
SAYA AMAT... AMAT..AMAT... berpuas hati...
Ooouuwwwhhhhccchhhhhh...!!!



1 comment:

  1. luvelymummy,
    terima kasih sebab promote. free plak tu. ish! segan lah.

    gebu??! ha..ha..ha.. lol!!!

    ReplyDelete