Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Wednesday, October 12, 2011

Sabarr.. Aida.. Sabar..!!

Salam uolzz, per bikin pagi nie.?? Ermm aku nak share n3 yg dh 2 ari terperap kat draft..

Tengok tajuk pn dh scary.. "KO nie dh kenapa?? Nie sah2 ngamok ngan boss coz bg keje laju2?? Or Gaduh ngan laki sbb x nak belikan besikal xsersais.. @pun gaji x cukup bulan nie nk soping online.. Keekeee..keee.. Nie sah2 kalu dpt pukul orang sampai mati punyerlah.. X kasi chan.. Heeeee... Ngeri gile bunyinyerkan??kan??

Sebenarnyer memang aku banyak bersabor ngan budak 2 orang nie... Kalu ikut hatiii.. Eiiiiii...geramm aku..!! Dah lar aku skunk nie kehidupan aku agak tired & tied..balik koje penat.... Pas2 balik umah dorang tambah lagi aku keje.... Dh lah kat opis tu keje x penah yg kurang.. grrrrrrr..rr...!! Sabarrrrr jerlahh.. Kalu ikutkan hati aku yg suci murni nie.. Nakk jer aku kerja2 budak 2 orang nie.. Sabarrrrr jerlahhh.. Dr last weekend lg keje dorang asyik nak melalak & ngombah.. Hannngiinn jer aku.. Tapi aku sabooorkan lagi diriku ini..

Tak cukup2 siang nak memain.. Kang x bagi main, sian plak aku nengok.. Tp bile dh bg main x reti nak ngemas pulak.. Sabarrrlah jerlahh..!!

Dan inilahh hasillnyer.. Uolzz bole nilailah tahap kesabaran aku tu time tu..

Yang bebenor ikhlas:
Aku Yg Penyabor..

Sent from my BlackBerry® smartphone

No comments:

Post a Comment