Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Monday, March 18, 2013

Monday Blues

UUUWwwwaaaarrrgghhhhhh!!!! #tutupmulutpandangkirikanan

Monday blues katenye. Rase macam baru jer hari sabtu, rupenye dah Senin dah. UUUWwwwaaaarrrgghhhhhh!!!! Sangap giler dowh! Rupanye ramai yang bercuti arini. 
 
 Ku pandang kanan ~ Wadi ~ dah start cuti kawin dari last week lagi. Tak hagak2 ko yer, org lain kawin ambik cuti pun paling koman pun 3 days before the big day, ko?! yenadeyyyyyy!! gelojohhhh!!! MUahhahahaaaaa... 
 
Ku pandang kiri ~ Kak Zira ~ uit! bile mase plak ko story ngan aku ko nak cuti arini? baru plan nak makan nasi ayam arini. Ker aku yang tak prasan. Uhuhuuuu.. Sangap aku kak!! 
 
Ku pandang depan kanan pulak ~ Kak Shiela ~ nie lagi sorang, aku tak dengar pun dia cakap "Isnin macam malas jer nak keje or aku cm nak cuti jer isnin". Takde, takde.. aku rase aku tak dengar. Hahhhaaaa.. Kak! kate nak ambik cuti secara berjemaah!! Cisttt!!! 
 
 Ku pandang terus ke depan ~ Kak Azie ~ yang nie memang aku dah tau dia nak bercuti, adik dia nak bertunang. So ada xcuse.. Hahhhaaaa...
 
 
 
 
helpp me pleaaaaseeee!!!!!
SANGAP TAK HENGGAT!!!!

No comments:

Post a Comment