Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Monday, May 5, 2014

Ahkak2 Kawasan Belanja Makan. Hooyeeaa!!!

Untunglah badan bila ada ahkak2 kawasan yang sayang, sape tak sayang aku boleh jalan.. Muuuaaahha... #silamuntah. Pojek last friday. Pojek berjimba2 sampai kenyang. :) Ahkak2 kawasan ajak aku gi makan kat Black Canyon Coffee, kata nye nak belanja aku makan sempena birthday aku aritu. Takutttt aku kalau nak menolak pelawaan mereka2 ni.  Mereka ni garaaaangg + gengster hokey. Stock kalau korang tak nak ikut cakap dorang ni, dorang ikat ko kat pokok letak jentik2.. Uuhuuuu.. seeraaamm kitew tau.. #sobsob
Lagi aku takutt giler ngan yang pakai tudung kaler ijo tu. Dia kasi ko isyarat mata jer, ko kene paham, kalau ko tak paham skali pun, ko kene buat2 paham jugak..Uuhuuu.. Giler kejam dorang ni weyy..

ahkak2 kawasn
Tapi walaupun dorang ni sering melakukan kekijaman ke atas aku, aku tetap sayangggg dorang ketat2. Kalau longgar pun, sekali dua jer, pastu aku ikat kasi ketat jugak.. ekekekeee.. Muka2 nilah aku dah hadap nak dekat 10 tahun & maybe 40 tahun akan dtg.. uuhuu.. taktaulah cmner ke rupe memasing time tu, dah tua ganyut kot, memasing ada yg takda gigi,  muka stock dah kedut2 kene gi iron dulu ker, dah tak larat nak berjalan sangat ker, dah takde mood nak citer pasal bab2 kecantikkan ker.. hahahaha... But itulah kawan2 aku. Aku sayang dorang2 ni. *psst... jgn ckp ngan dorang tau aku sayang dorang. Aku kene eksen sikit dpn dorang ni, macam aku tak brape sayang sangat dorang ni.. hahahaha..



Nilah group aku gengstar aku, 
Nilah group gosip (kitaorang main gosip antarabangsa punye jer..)
Nilah group share resepi
Nilah group share rahsia kejelitaan/ kekurusan konon..
Nilah group share rahsia kebahagian rumah tangga.. hahahah kengkadang bab gaduh2 manja pun share gak.. ekekek..tips2 bagai.. waakkakaaa...
Nilah ahkak2 kesayangan aku.

American Club Sandwich

Beef Steak
Chicken Salad

Spaghetti


Chicken Soup & Black Canyon Ice Coffee


Korang tengok nilah salah satu bukti keganasan si tudung ijo, aku dia nak cucuk dgn garpu.. Habiss buta mata betaa.. jadi kasim tak selamat nanti. #sobsob Aku sering diperlakukan sedemikian.  #crying

#kesatair mata bila nampak makanan. Hahaha

Nasi goreng ikan masin

dessert
Aper ke nama nye yang kat atas ni. Tapi memang rasa dia sedap. Kalau nak share memang tak cukup untuk aku.. heheh

THANKS ahkak2 kawasan, sudi velanja adik (oopss..adiklah sangat aku ni)
Adik (*tahan muntah) benar2 menghargainya & benar2 menghargai persahabatan kita.
Adik (*tahan muntah lagi..) Tak sabar nak tunggu beday tahun depan pulak..
Hakk...hakkk..hakkk...

Sayanggg ahkak2 kawasan!

1 comment:

  1. Sedapnye ahkak2 ni santap.. nyum nyum.. nasib baik dah lucnh td.. heee
    salam singgah dan follow. heee :)

    ReplyDelete