Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Thursday, May 22, 2014

Qaseh REAL Kids Sport Day

Selesai sudah majlis yang ditunggu2 oleh qaseh iaitu  Real Kids Sport Day. 
Penat aku nak menjawab. 
Mommy bila qaseh nak ada sport day.. mommy lambat lagi ker? Mommy bulan braper? sabtu ni..? 3 hari lagi.. tak? sehari lagi...?? mommy..mommy....mommy..mommy....

Haiilah anak. Soklanmu itu mengalahkan soklan wartawan kepada artis None stop
bertalu2 umpama machine gun
.. Hahahaa
Tak sompek mommy nak menjawabnye..

belum part dia bergaduh bila dh tau sukan tu bila..
Adam takde sukan.. school adam takde.. school adam xde main cmni.. qaseh selalu practise..
school adam tak hebat... bllaaa..bllaaa...blaaaa...

adoiiyaaiii... tabahlah hati mommy melayan kerenah korang berdua ni..

Qaseh & kengkawan

Moh ler layan gambar2 yang ada.

Real Kids, Kota Damansara
Kids
Meriah kan??! Sport day ni utk Real Kids area Petaling Jaya jer.
Gasing Indah, Kg Tunku, Sunway & Kota Damansara
Yang aku tengok anak2 dari RK Kg. Tunku yang paling ramai.
:)



Penyampaian Hadia dari Teacher Sue


Walau pun dapat main 1 game jer. Muka puas tu ada, sebab dapat hadiah.
Heheheee..



Geng Qaseh
Yeeeaaahhhh!!
Qaseh & kawan2
Rambut dah serabai dah si qaseh ni. Asyikkan berlari sana sini, main ngan kengkawan. Abang yang tengok makan hati.. hahaaa.. Asyik tanye bila pulak school dia nak ada sukan.. Hehehehe

Teacher Yoges & Qaseh
Last sekali sebelum balik sempat ambik gambar ngan teacher Yoges merangkap guru kelas qaseh.
Thanks teacher Yoges!

Alhamdulillah selesai sudah big event untuk penggal pertama sekolah Qaseh.
Mommy lega, daddy lega, abang.. hurrrmm mommy tak sure..
eekekekeke.. muke tak puas hati..

hahahahaa...
 
 Ok, bai korang!

5 comments:

  1. Salam, boleh share feedback pasal school ni? Aktiviti, progress anak? Coz saya plan nak reg my 3yo girl. Tq

    ReplyDelete
  2. kenangan sy di tadika sbg guru real kids kd .hanya gambar dlm blog ini buat sy rindu kat kwn2n murid2. tapi reals kids kd sudah tutup.sy kembali semula ke realkids ttdi,real kids all the abest.ada bbrap murid kd pg ke real kids ttdi spt adeeb affan ,airra

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh yer ker.. nama awak & anak siapa yer.. mana tau saya & Qaseh kenal.. heheh.. Qaseh rindu ngan teacher2 kat Real Kids KD..

      Delete