Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Saturday, October 30, 2010

Aku Kecundang..!!!!

Haa...!!! terkezut bukan dengan membaca title tu...??!! Yea!! aku kecundang akibat  tidak dapat menahan bau Nasi Lemak pagi tadi.. uuuhhhuuu...uuhhhuu...

Hari nie bukan turn aku koje, so.. sebagai seorang isteri mithali.. aku pagi pagi buta dah bangun untuk menyediakan sarapan pagi familyku...hhheee...hheee.. perkara sebegini agak jarang-jarang berlaku ketika awal tahun, dah nak akhir-akhir tahun nie, nak dapat BONUS.. PERFORMENCE kene MANTOOPPPP beb...!!!! ahhaaahhkkss..!! hheee.. Yanggggg..!! beg GUCCI satu..!!!  Ko ingat laki ko toke balak ker..??!! kate aku kepada diri sendiri.. uhhhuukkss...!!!

Cik juruletih saya nak buat pengakuan saya makan siiiiiiikkkkittttt... jer td & brenti sebelum kenyang...burrrpp..!! betol tak tipu...!!!!

Macam mane aku tak terliur nengookk..!!!

takkan nak nengok ajer.... 

Nilah sarapan dipagi hari yang membuatkan AKU KECUNDAAANNNGGGG!!! uuuhhhuukkkksss...!!!


Friday, October 29, 2010

Kagum..!!

Salam....
I nak tanyer uolzzz penah ker pg ICT, Shah Alam...??!! Tetiba lagaklah plak..!! Padahal aku rase.. akulah orang yang paling lambat tau pasal ICT.. hhee..hhee. Sampai jer kat saner..mak tetiba jakun ya amaattt.. pes time pg tempat cmtu.. First word yang mak boleh cakap.... WWWWWAAAAHHHHH!!!!! kagum bannngat.... SO layan jerlah gambar nie...!!!

 Pintu masuk ICT, RM10/entry dikenakan untuk 1 kete

 Yang color2 tu lampu tau jangan tak tau..!

 Aida...! nie dah kire pose paling cun ker yang penah ko buat...??!!! hheeee...heeee..

 Beb..!!! mane nak dapat ruse color2 nie.. kat Zoo pn xder..!! kat ICT jer yang ada..

 Terasa cm berada di oversea lak... ehhh!!! cmku kenal jer.. mamat pakai baju putih itam tu..!!

 Kagummm kan.??!!!

 Sibuk betul si Adam nie..!! Mak ko tengah posing prasan coonnn..!!

 Peerrgghhh.... makan hati saper yang tak pegi lagi tu...!!

 Family ku.......

 Santiiikkk...santiiikkkk..sanntttiikk...!!!

Hangin betull aku ngan Adam nie! suke benor buat pose naughty

So, kepada sesiapa yang tak pernah pegi ICT nie.. better uolzz pegi...tak rugi...beb.!!

Lokasi: 
ICT, Seksyen 7, Shah Alam dekat ngan JAKEL...

Paling penting bawa:
Camera, Air, cekedess,  duit & bawak diri...!!! hheee..hheee..

Time yang sesuai:
8.00 pm ke atas...

Enjoy your moment!!!!

Besau sangat ker aku..??!!

Salam...
Mak nak share rase hati mak yang gundah gulana ngan uolzz nie..... 
Semenjak dua menjak nie org kalau nampak mak mesti orang akan ckp cmnie..

-

-

-

-

 Mengandung ker..??!!

-

-

-

-

-

dah braper bulan dah..??

-

-

-

-

nak tye sikit aida peknen yek....??!!

-

-

-

tu semua soalan lazim yang biasa mak dengar dan mudah dijawab walaupun kelat dan muka pun agak ketat, namun mak tetap menjawap... tp ada satu soalan yang mak memang naik hantuuu bile mendengarnyer. dr control ayu terus jadi singa betina.. soalannyer berbentuk begini..

-

-
-

-

-

-

-
Bile due..?!!
ha..?!! due...??!! dia tye aku due beb!!! 
Sebagai seorang wanita yang pada ketika itu memakai seluar skinny dan memakai baju ala2 vogue gitu..??!! 
Solan aperkah itu..So, boleh tak korang cakp ngan aku aper jawapan yang sepatutnyer aku bagi kat orang itu..& then kalau ko kat tempat aku aper korang rase..??!!...errmmm. serius  bunyi nyer... adakala kite kene serius dgn sesuatu perkara.. hheee.. (yan! copy ayat ko yer..!)

Oleh itu.. dengan azam yang adakalanyer tak begitu kuat apabila terbau maggie kari....eerrmm nikmattt!!  Aku & the geng telah melantik 2 orang juruletih yang sanggup mengMAKE OVER kitaorang nie..!!Mereka telah diberi kepercayaan untuk menyingkirkan lemak2 tepu yang telah lama bersarang dalam badan aku & the geng..!! heee...hheee... Sekarang kitaorang tgh mengikuti satu program yang di beri nama The Biggest Looser or SAY NO TO BE GENDUT..!! heee..heee.. 2 orang juruletih ini akan membuat program diet, mengambil timbangan & memantau pemakanan seharian.. nampak SERIUS bukankan..??!!! Ya..!! memang aku & the geng serius...!!! Kitaorang diberi masa dalam 2 bulan untuk turunkan berat badan.. Pengikiran akan berlaku sekiranya tiada penurunan berat badan.. haaa??!! terkezut..!!

So, lepas tamat program THE BIGGEST LOOSER.. kitaorang akan masuk lagi satu program yang diberi nama......
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-
-
-
CANTIKKK KER..???!!


Cantik ker..?! kalau anda rase cantik sertai kami..!!

Tungguuu kemunculan kami....
Dapatkah kami mengembalikan bentuk badan asal....
@ dah memang kami tak boleh diubahh...!!!
kwangggg..kwannggg...kwangggg...!!!!

Wednesday, October 27, 2010

KONSEP SUKA SUKI HATIKU , ADA AKU KESAH.. Part 2

heee...hheee sambungan pic rumah yang tertangguh aritu... hheee...

Ruang tamu umah aku.. tempat  melepakz..
Item: Hall Area  Design By : Aida & Atoy

Korang nak tau tak, asal usul kopi table depan sofa tu.. ahhh.... ni nak citer nie.. Asalnye laki aku rembat dr opis dia. meja tu dorang buat tempat letak pokok krismas.. pastu dorang nak buang.. aperlagi lagi aku rembat, sayang beb..! santik lak tu.. Asalnyer color putih, tp ayahanda aku terlebih cretive catkan meja tu color cokelat.. senang tak kotor.. asalnye meja tu xde roda,  pastu diletakkan roda.. perghh..so meja tu boleh di tolak kesan kemari KORANG ADO..?!!! limited editions kay!! heee..hheeee... barulah aku tau mana datangnyer seni dalam darah aku nie....heeee...hheeee

 Ni plak Dry Kitchen... tempat aku mengasah bakat masak.. heee.. yoyo ooo jer...!!
Item: Shoe CabinetDry Kitchen  Design By : Aida 

 Ok.. pic ni khas untuk blogger bernama Khay  & blogger2 yang lain, yang nak tau cmner ruper walking wardrobe.. Muat tak Khay.. berehemmm..ehemmm...dalam lemari tu... heeee...hheee.. So, khay xder utang tau..!!!
Item: Walking Wardrobe  Design By : Aida


This one is my shoe cabinet.. 
memang aku suruh buat fullhigh senang nak isi banyak kasut & letak barang barang...
Item: Shoe Cabinet  Design By : Aida

Dan inilah rumah aku & Family berteduh dari hujan & panas....

-

-


-

-

-

-

-

-


-


-


 



ALHAMDULILLAH......





Nasi Hayam Kasih Sayang...

Salam...
N3 ni sambungan dr n3 aku  "Setiaku disini"... sesapa yang tetiba terbluuur seketika, silalah baca n3 "Setiaku disini wokey.... Beb..!!! drama pun ada sambungan tau...!!.. kehhhh..kaaahhh..kaaahh..

Haritu aku gerak dari opis dalam kol 8.40pm... nasib baik jalan kat federal tu taklah seperti selalu.. xlah jem sangat.. Aku sampai umah dalam kol 9.15pm.. korang rase2lahhh.. kalau korang dah sampai opis time-time camtu korang nak masak tak..?? ermmm korang rase raselah...xper biar aku yang rase....hhheee...

Mcam aku cakap aritulah bile kite ada niat.. insyAllah dipermudahkan... .. cewwwaaahhh.. ceramahhh plakkkzz...

So, aku sampai umah terus ke dapur untuk masak... maid aku rebus ayam.. AJEE..!ok! yang lain aku yang buat... Mula-mula aku masak nasi hayam... dengan rice cooker aku rosak terpaksa aku masak atas dupur.. itupun dah cukup baik atas dapur gas.. kalau dapur kayu... ermmmm...!!!!sendiri mau ingat..!!! sambil sambil tu aku merinate hayam...

Jam dah menunjukkan pkl 10 pm.. waktu tu mesti korang semua tgh nengok2 tv ker  tido  ker dengan perut yang kenyang.. Tapi aku.. masih lagi menunggu nasi hayam aku yg blom masak. Dalam pukul 10.10 semua dah siap... 

Hayam diatas kuali..

Nilah hasilnyer nasi hayam kasih sayang aku.
 
Walaupun rupenyer tidak seindah nama... tp resenye..... errrrmmmmmm..... hingga menjilat ibu jari kaki ok..!!! haaaaa.....hhhheeee....

ok!! byeee....

TAMAT

Monday, October 25, 2010

Setiaku Disini..!!

Ya.....!!! aku masih disini.. masih di opis... menantikan kehadiran sang suami yang tidak kunjung tiba... ceeewaaahhhh....!!! Ayat cannot gi sis...!!!! heeee...hheeee

After opis hour, Aku & the geng pergi berwalking walking, bertalking talking, bergosiping gosiping kat padang blakang opis aku tu... bukan aper.. nak jaga kesihatan badan.... bukan untuk saper. poonnn..???!! Untuk DIRI SENDIRI gak...!! Kalau dah sakit nanti saper nak tolong... ??!!
TAK DAPEK NAK NOLONGGGG katenye nanti..!!!! heeehhheee...

Nengok body dia...perrrghhh...!! Mak suka..!! korang tgu jerlah..
MASENYE akan TIBAAAA.. heee...hheee ayat membakar kalori sendiri.. heheeehhh..
Sila abaikan tetekx aper yg korang nampak..!!


Bebudak kat opis ni memag selalunye bergitu janji pkl 6.30 sampai larrr.. batag idung x nampak.. geammmmm mak..!! Tensi mak nunggu tau..!!! Ingatkan arini nak berpoya poya berpoco poco opocot......!!! Last last tak jadi...ilang ruyuuupp bebudak nie.. Aku ngan K.Shila tu dah beria ria nak tunjukkkan bakat gelexxx ulat berluncas... heeee....hheeee....  Korang mesti xcayakan..??!! Kak Shila...!!!! kasi GEGAAARRR.....!!!! yeaaaaahhhhh!!!!!


Dok sibuk mengupdate blog nie.. aku tgh pikir aper aku nak masak malam nie.. yer?!!! Aku ingat nak masak Nasi Hayamm.. ok ker..???!!... Sempat ker aku.. En. Atoy tak tau sampai kol braper.. dgn jem kat federal highway tu .. korang pn taukan? ... ermmmm... Sempat ker yer akunie...???  Insyallah sempat.. janji aku dah ada niat nak masak untuk suami dan anak anak tercinta... Aku dah dapat pahala... korang ADOO??!! ...

Sekadar gambar hiasan.... coz aku masih lagi diopis...


Jam kat opis nie menunjukkan pukul 8.02pm.. dan aku masih lagi di opis... Kalau bos aku tau lar aku kat opis lagi nie.....errrrmmmmm bangga bangat seh... kat aku nie...!! heee... BOOOOSSSS...!!!
-

-

-

-

-



Nak tau tak cmner rupe Nasi Hayam Kasih Sayang Aku......??!!

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-



Korang kene tgu next N3.. sama ada aku jd mask ker idak...ermmmm tguuuuu...!!!!

Friday, October 22, 2010

Ala tomey..tomeyyyy.....!!!

Ahhhaaakkksssss.... Assalammualaikum wbt

Tahap keBOSANan yang melampau!!!.... gilez arrr..!!! member2 aku kuar gi makan.. dua orang gi jaya 33, seorang pg makan kat mane entah.. dan sorang lagi pg mensantikkan diri yang sedia santik tu kat Beauty Centre yang terletak kat blakang opis aku jer..!! 

ermmmm dan AKUUUUU???!!! masih setia disini.. tak tau aper nak buat.. tak tau aper nak diupdatedkan dlam blog nie... MAKANNNNN??!!!!! xder istilah tak makan dalam idup aku nie... heeee...heee.. Cume aku tak tau nak makan aper je ari nie... itulah antara masalah yang aku ngan kengkawan hadapi sejak sekian lama nie.. pkl 12.30 jer dah pk nak makan aper..bukan pasal lapar tp kene decide awal awal coz kang sampai masa tak tau nak makan aper.. ENTAH.. IKOT KOLAH.. itu jerlah jawapannyer setiap kali nak pg makan...heeee....hheeee....

SO arini disebabkan aku mengalami tahap BOSAN yang agak melampau.. aku telah mengMAKE OVER blog.. SANTTTTIIKKKKK TAKKKK... Tomeyyy kan..??!! ala ala kebudak budakkan.... teringat kembali zaman sekolah... 

Kenapa aku memilih background ni coz.... 1st semestinye sebab aku memang sukakan bg nie.. 2nd coz bg tu colorfull, 3rd mengingatkan aku zaman sekolah... 4th coz bg tu tomeeeyyyy sangat... 5th cozz aku memang dah teramattttttttt BOOOOSAAAANNNNNNNN... ngan bg lama...heeee....hhhhheeee......

Itujer....

aku chowwww dulu nak beli tau fu fa ngan kebab

Sekian tima kacih...

Wednesday, October 20, 2010

Konsep Suka Suki Hatiku.. Ada Aku Kesah..??!!

Sebenarnyer aku dah tau nak citer aper.. tp memandangan mate aku nie liat lah plak nak tido ..... Kali ni aku letaklah citer pasal umah aku.... Tapiiiii untuk pengetahuan korang.. tujuan aku letak gambo umah aku nie bukan mengembang ngembangkan idung aku nieee.... tapi sekadar berkongsi idea.... manalah tau korang boleh bagi idea kat aku untuk mengMAKE OVER umah aku niee... tp bukan OVER BAJET kay..!!!

ermmmm.... First skali aku nak perkenalkan korang umah aku yang terletak di Bayu, Subang Bestari, Shah Alam. Aku beli dalam 2 tahun lepas dan siapnyer bulan 4 tahn lepas & aku mendiami rumah nie Awal tahun ini..  Setelah hampir setahun aku dudok umah niee... Alhamdulillah.. baru skarang nielah rumah kitaorang nie boleh dikategorikan sebagai RUMAH PENGINAPAN kalau tak dulu bile orang datang KOSONGGG jer... macam RUMAH TOMPANGAN.. itupun setelah hampir setahun gak kitaorang mencari idea tentang KONSEP rumah ini..... Nak tau tak aper konsep rumah aku nieee...???!!!

-

-

-


-


-

-

Rumah kitaorang nie berkonsepkan..  
SUKA SUKI HATIKU.... ADO AKU KESAHHHH!!! 
heeehhhheeee....panjanglah plak konsepnyerkan...??!!



Ok kiter mulakan dengan Best Area dimata aku.. Aku SUKAAAA...!!!


 Area nielah aku paling suka nengok 
coz ada frame aku with En. Atoy, Qase & Adam.. 
Aku saje susun cmtu coz tgh plan nak tambah lagi satu.... FRAME lahhhh..!!!!


 Mesti korang kate " Gelap ar gambar nie..xnampak...Nak nampak datang umah..!! hee...hheee.. 
Aku memang saje kasi gelap nanti korang xnampak effect lampu tu...
Nie guest area..aku saje separatekan TV area ngan guest area...Aku xnak bile orang dtg nanti bebduak pun sibuk lalulalang dpn tetamu nk tengok TV. TV area aku tak ambik gambarnyer lagiii......tungguuuu...!!!!!

Dinning Area
This is my dinning area.. very simple..tetiba omputih lak... 
Nilah tempat aku mengketedarah tak hinggat...tempat borak borak ngan En. Atoy... tempat menegok peragai anak anak aku coz setiap kali kitaorang makan dorang mesti naik atas meje..
p/s: untuk sahabatku bernama 'F'... yang hang dok ckp pasal anak aku atas meja tu.... baru aku nengok balik gambar dia... tu airrrlllahhhhh sengalll kan dia tegah minum....hhheeee.....hheee....
Mesti korang tanye.. 'KITCHEN nyer maner...ahhhhhhhh!!! adalahhh kat umah aku..haaaa...tunnngggguuuuuuu...!!!

 Tangga Area
 Kat tanggan ni pulak aku letakkan frame gambar aku, En. Atoy & anak anak
coz tempat ni hari hari lalukan.. teringat balik kenangan gambar tu....touchinnngggg...!!!


Play Room aka Adam's Room
Bilik Adam nie buat sementara waktu aku jadikan tempat Play Room untuk anak anak aku main atau anak sesaper jerlah kalau berkunjung kat umah aku.. Yang penting tak bersepah sampai ke luar...
Mainlah puas puas...

 Stiker nie aku beli kat flea markert Amcorp Mall.. 
dah banyak jual dah skarang nie..mcam mcam design ada..


Qaseh's Room
 Bilik nie aku jadikan bilik Qaseh coz bilik nie setentang dgn bilik aku.... Bilik anak pompuan biar dekat ngan bilik mak bapaknyer.. Korang nak tye yang mane satu..??.. oklah aku jawapkan.. yang color biru + white tu khemah anak anak aku.. bile malam jer aku terpaksa ngangkut khemah tu masuk bilik aku coz dorang nak tido dalam khemah.. yang warna merah tu plak.. bola yer adik adikk.. jgn ko tye plak saper pye???!!!..PPPPaaannnggggGGGG!!! jawapannyer..!!! coz start hari dibeli sampai ke hari gambar ini diambil disitulah diamnyer bola itu...ngerti kamu??!!

 Tak lengkap plak kalu bilik anak pompuan xder cermin... cermin ngan perempuan tidak dapat dipisahkan lagi.. Ahhhaaa ada plak nak tye aper benda yg dalam cermin tu.... Tu tempat dudok dudoklar.. biasanyer kalau mak aku datang dia akan menjahit disitu..

Hall Atas

 Hall atas nie tempat aku ngan family melepak nengok tv waktu malam..
Sila abaikan tilam disebalh kerusi itu ok!


 Lemari aka Robok (walk in wardrobe)
Dalam lemari nielah tempat aku main nyorok nyorok ngan En. Atoy...aaahhhaaaa... muntah darahhh uwwweeekkk.. lemari ni multi fuction.. dia bole dijadikan tempat ko tukar baju.. tempat ko nyimpan barang, tempat ko main nyorok nyorok.. dan paling penting kalau boleh simpan bannnyakkkkk baranggg.. heee.. korang pun boleh masukkkk kay...

This one is my dressing table... aku suka gak tempat nie.. sebab kuar jer bilik air.. terus boleh ngadap cermin.. bawah tu tempat simpan towel... Aku tolong jawapkan.. kenape dia gelap... Koranggg xnampak ker LILIN tu.... ahhhhaaaa...hhhaaaaa ROMANTIGEDIKSSSZZ... namanyer...buat aper pasang lampu kalau dh ada lilin... heeeee.....heeeeee.......


Dan akhirrrrrrr sekali tempat hamba & family beradu....
 
-
-


-


-


-


-


-


-


-


-


-
 
-
 
 
-
-


-


-

-



Alhamdulillah.... walaupun bilik ini tak secantik mane.. 
namun aku tetap bersyukur aku & family ada tempat berlindungggg.. Alhamdulillahh... 
Thank You Allah....

Salammm.....


Tetiba.....

Eeehhhhceehhhh..!!! tetiba datang ar Mak punye mengedikz tukan.. Tetiba plakz nak tido pakai lilin vangi.... aromaterapi...katenye... ehhhceeehhhhwahhh.. nak mandi diterangi dengan cahaya lilin ala-ala manja..samar samar jer cahayanya... kalau boleh nak rendamkan badan dalam bathtablah kokonon...tp hanya yang ada besennn mandi baby YANG ADOOOOoo....adalah... MUAT KER?!!!!! heeeee....heeee...eehhhh... muattttt.. saper kate x muat.....???!!!! Setakat Kaki jerlahhh yang muat ponnn...kwanggg..kwanggg... Tetiba aku rase nak rendamkan kakiku didalam air panas suam suam kuku dan dititiskan dua tiga kucing berlari... heehhee dua tiga  titis aromaterapi... & membayangkan diri di dalam SPA........perggggghhhhh...sungguh indah saat itu buuuukannnn...???!!! 

Dan pada hakikatnye anda berada dalam toilet bilik anda sahaja yang saiznyer sekangkang kera yang  sedang mengangkang ditemani  baldi  color merahhh.... heeee...ahhhaaa....

Tetiba rase cam nak ROMANTIK romantiklah plak... Gedikzzz bukan????!!! KO ADOOO?!! heeee..heeeee.....

Sila abaikan tabung Mickey & Minie Mouse anak anak aku tu yearrr..!!!

Tp ternyata aku pasangkan jugak lilin berserta haruman aromaterapi.. sungggguhhh tenangggg baunyer.. Sebelum mandi td aku sempat gak ar rendamkan kaki aku dalam air suam & ditikkan bauan yang vaaaangggi bangat.!!!! Pergghhhhh....... begitu besttttt.. hilang stressss..... Selepas itu aper yang berlakuuuu...???!!!!!!!... Sendiri mau hinnngggatttt... yea.....!!!! 

P/s dari aku Please try this at home... hasilnya......x hinggaaaatttt...!!!!!

Monday, October 18, 2010

Sikap Manusia....

Salam...

Saje nak berkongsi cerita tentang sikap manusia...
Sebelum bukak citer aku nak wish

Selamat Penganti Baru Buat Rosli ngan Wife.. 
Semoga kekal hingga ke akhir hayat... Aminnn.. 
(Kawen gak ko yer....heeehhheee...)

Ok, aku memang tak paham dengan hati manusia... Kenapa mesti ada sifat dengki, busuk hati, iri hari, tak boleh nengok orang lain senangg?!!.. Memang aku tak paham sikap manusia2 yang punye hati yang very the smelly nie... 

Semalam aku pg rumah member aku kawen kat Cheras, so aku jumpe ar member2 lame aku sewaktu aku form 5, Xcited pye pasal nak jumpe dorang niee. sebab 1 tahun tak jumpe, tak tipon,  tak aper.... Sampai jer kat sane.. aku trus pegi kat dorang Azila, Jaja, Sharina, Shida.... tppp.... yang menghairankan aku... salah sorang daripada member aku tu terus palingkan muka pandang tempat lain... Yang sorang lagi tu memang aku sedia maklum... Oklah.. Fine..! So aku yang dah nampak keadaan tu terus masuk dalam khemah nak makan.. aper-aper pun makan diutamakan ok...!!!

Tengah aku makan ngan family aku, salah sorang member aku gak, dtg kat aku.. dia pandang muka aku.. & aku terus cakap.. ADA AKU KESAHHHHHH!!!!... dia pun gelaks.. aku ngan dia jer tau..

Yang jadi mushkil aku kat member aku sorang tu.. nape dia paling muka, nengok tempat lain? Asal.. malu ker.. gedikxx lah plak.. padahal tahun lepas elok jer kitaorang gether pg beraya rumah-rumah dorang termasuk umah dia.. ok jer.. Lepas tu.. tahun nie.. bile jumpe... perangaiiii... cm HARAMM..... entahlah... 

Aku try findout rupenyer ada masalah dalaman yang aku pun tak tau mana silapnyer..dia cakap aku nie BERLAGAK....tak boleh terima dek AKAL AKU!!!! Weeeiiii!!!!! Aper yang aku nak lagakkan...???!!!!!! Hebat sangat ker aku nie... yang ko kate aku ni berlagak!!!.. Kayeeee sangat ker aku nieee...aper benda yang aku nak tunjok kat ko yang sampai ko kate aku nie BELAGAKKKK!!!!  Aku tak paham weiii...!!!!Tolong pahamkan aku... BEB!! Nak kate aku pakai rantai TEBAL idaklah... nak kate aku naik ker BMW taklah.. nak kate aku dudok baglow pon idak...!!! nak kate gaji aku berpuloh2 ribu idak dak jugak...!!! So, yang aku jadi tak paham.. aku rase lepas raye tahun lepas aku memang xder contact ko & ko pn same...kite tak pernah jumpe pon... SOOOOO...???!!!!.....Cume satu jer lain thn lepas ko tak baik dengan member baik ko tu.. Tp thn nie ko dah berbaik balik... That's Good...! Tp disebabkan aku tak baik ngan member baik ko, ko cakap aku BERLAGAK..!!! Aku tak sangka ko sebodoh ni mcm lembu cucuk idung....!! Tak kemana pun ko kalau ada HASAD DENGKI DALAM DIRI....

Tp aku nak ko tau....
AKU TAK MINTAK MAKAN DARI KO PUN!!!.... kalu ko nak buat perangai cam HARAM tu.. ADA AKU KESAHHHH... Aku tak rugi aper pn...OK! Kalu ko nak bermusuh ngan aku pun aku tak kesah tp jangan libat kan orang lain.. itu perangai SYAITOOONNN....!!!!


Sowy.......
kepada semua pembaca-pembaca blog ini.. sedikit terEMO plak sbb ada member perangai cam HARAM! So don't try this thing at home or anywhere...!!!!! It's not good to your healty & environment.....!!!

 
ADA AKU KESAHHHH!!!

Teman Tapi Mesra....

Salam... 

Teman Tapi Mesra.... (suka ati akulah nk letak tajok aperkan??!!)... Itulah tajuk kite pada hari ini.. 
Untuk pengetahuan korang semua.. baru-baru nie.. aku dapat teman baru.. Terus terang aku bagitau korang yea...mula-mula aku kenal dengan dia, aku tak berapa berkenan dengan dia... diatas faktor fizikalnya...  besar, bulat, gemukx...... malu nak bawak gi jalan.. nak kenalkan dekat orang pon malu tau...

Tapi En. Atoy cuba meyakinkan aku...dia  cakap dia minat sungguh dengan Body dia SOLID katenyer... tak hangin dengar?!... En. Atoy kata ok, kenal ar dulu baru tau isi dalamnyer camner.. Ahhaa?!
Boleh sakit gigi dibuatnyer....

Mule-mula aku kenal Teman aku tu.. memang susah gak nak handle dia, complicated gak ar.. nak paham dia.....  So betullah kate En. Atoy tak KENAL MAKA TAK CINTA.... cun giler ar teman aku tu.. mesti korang berkenan punye.. Body Solid Beb...!!

Tutuppp...tutuppp...mate tu.....aku nak buat suprise.....

-


-


-


-

-


-

-

-
-

-

-

-

Aku tau korang kenyit jer mate tu....

-

-

-

-


-

-

-
-

-


Tutuppppp Balikkk..

-

-

-

-

-

-

 -

-

-

-

-



-


-

Suprisesssszzzzz

-

-

-

-

-

-


 
Solidkan Teman Tapi Mesra aku niekan...???!! Nikon D3100


Ahhhaaa.... Cuakkkk gak ar Mak bile En. Atoy kate Body dia SOLID... heeee...hhhee... aper... aku nie tak cukup SOLID ker... Kuanggg..kuangggggg...kuangggggg...


Thanks A Lot My Dearest Hubby... (Muntah Darahhhh Korangggg...) 


P/s dr aku bile hubby korang kata nak bawak balik Teman Tapi Mesra... Siap cakap Body dia Solid..... 
Check dulu.... kalau dia bawak balik Teman cm Teman Aku tak per.. tp kalau dia bawak balik Teman Untuk Temankan Ko.. Masakkkk Bebbbb!!!!

Bye... CU... MUahahhhhaaa...Muuuaaahhhaaa....


Akukah Itu...????!!!

Salam......

Iyealahhhh... akulah nie... sapa lagi........windu yekkkk??.. windu korang jugakk...!!! heeee...hheee.. mengedikx jap... Lama betul rasenye aku tak berblog atau membuka blog orang lain..masa tu I'M NOT IN THE MOOD! takde idea, takde citer, xder masa semuanye takderlah...

But Now! I'M IN THE MOOD!!! untuk berblog, banyak citer nak dikongsikan (iyerker...??) heee...heee...TUNGGUUUUUU jerlah yer......... 

Taknak tugguu sudah..!!! heeee.......