Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Wednesday, April 4, 2012

Dokk memikirr...

Aaarrgghhhh...!! Nantuk sudah..

Sok, beday anak dara ai..
Nama: Qaseh Myea Delisha
Umur : 3 tahun
Status : Masih blom berpunye..

Ahaaaaaaaa.. Itu dia lawak semasa menaip belog ketika mengantuk..

Tak lawakkan?? Ok!

Aku memang tgh menahan sabo jer ngan si Kenit nie, mentang2 ar sok beday dia, mlm nie, dia mmg menguji kesabaran aku.. Ishhkk.. Nak dilampanggg jer pipi dia tu, kanggg aku gak yg nyesal, kesian pulak.. Urmmm.. Mcm manelah aku x hanginnn, asyikkan nak bergaduh jer ngan adam, dia ketuk2 pale abg dia ngan remote, sib baik adan x lawan, kalu takk mau terpelanting, di buatnye..

Dia nengok org buat x peduli dia tgh ngamuk2, remote astro tu dia ketuk2 kat pintu bilik air, sib baik tak pecah.. Aku malas nak layan, lagi dilayan lg mengada.. MALAS, MAK KO DAH PENAT!!

Pas2 di bantai melalaaaaaaakkkk, saje di lapanggg2kan mulut dia, tp air mata x keluar.. Aku mmg pantangg, bile xde benda nak ditangiskan, ko saje bukak mulut tuk nagisssss...mmg ko mencari jalan utk menangiskan??!!

TAPIII, disebabkan esok beday dia.. Aku tahannnn jerlah angry aku nie.. Baik diam sblom mak ko nie bertukar jd angry bird....!!

Pastu dia diam jap.. Xsampai 15min, dia buat balikk, dia teraburrkan surat kabar, dia kasi konyok2, then dia baling... Ermmm.. Mmg mak ko tgh suke nie, pe'el kokan dik..?? Sabarrrrr yerrr..!!

Puas di pujuk tak mahu, last2 LD balik surau pujuk dia, baru dia senyap.. Ermmm.. LEGA.. Aceh mmg rapat ngan LD, but adam rapat ngan aku, aku pulak rapat ngan LD.. Ooopssss.. Sooo suuwwwweeettt..!!

Apalah present yg aku nak bagi tuk si aceh nie.. Sowwy dik this year NO beday party yer.. Budget mommy Burst!

Aaaarrrgggghhhhhhh..!! Nantukk sudah.. Adam dh tido, si kenit nie x tido2 lagi, dok layan youtube upin ipin.. LD tgh massage kaki.. Akuuuu..??? dok ralit nak menghapdate ar aper lagiii.. Ngeeehhhh...

Present adik, sok jerlah yer dik, mommy pikir. Malam nie, otak dh jem.. Dok memikirkan apa perubahan yg perlu dilakukan oleh ahli jawatan kuasa kelab sukan this year.. Melancong?? bersukan?? jual cd?? Jual hamper?? Aku nak jual jawatan aku bole x?? Sape mau??!! Ahhhaaaaaaaa......

"Awok nie pemegang amanah jer bukannye presiden.... Kalu setuju, angkat tangan macam teman.."

Hiiikkkkkk..hiikkk..heeeeeee..

Cukuppp..cuukkuupp sudahhhh..

Anyway, to my little kenit, happy beday sayangggg.. Mommy luve u so muchhhh!! What ever u did to me, I still love u!! Muuuahhhhh..muuuaaaaahhh!!

Nite uolzzzz!!
Sent from my BlackBerry® smartphone

2 comments: