Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Saturday, April 21, 2012

Sesi Mentrasformmm....

Salam uolzz...!!

Lepas settle koje, mulalah mak melanguk tak tau nak buat aperkan. 
Dah ar FBkat opis aku tak bole gune time cmgini.... 
Yang bole gune time lunch pkl 1 - pkl 2 & after 6, baru boleh pakai..... hurrrmmmmmmmmmmmmm..... 
nak wat cmnerkan, dah  RULES COMPANY, so kene ler ikut.... 

#BAIKKK BOSSS...!!!


ermm.. dok toleh kiri kanan, opis cam lengang sikit, aper lagi aku mulelah aku, hotak tu berjalan jer..

KAK AZIIIIEEE... 
COME TO MUMMY..!! COME TO MUMMY...!!
heeee....


Aku nak mentransformerskan kak azie.. heee... 
dasatkan aku..??!! heeee..

#lempangskali#

Makeup aku memang tak reti, 
but aku nak tukaqkan imej dia dari segi pemakaian tudung.. 
heee..... mari kite nengokkk..... 

heeeeee.....heeeee.......


okey tak?? 
Kak Azie in TURBAN STYLE
Nampak cm ezekutip sesangattt.. hheee... 
Sape tau, kalu ko tukar image to this style, bos offer naik ezekutip??!! heeee...bole??

kenkadang nengok macam mak2 datin pun ader...
 
Kurrllaasssttt !!!


Style cmgin? okey ker?? 
Kak Azie in HANA TERJEMAH

Kalu, orang tak kenal fo sure tersangkut, ngan senyuman dia...
Kak azie, senyummmm sikit nampak gigi lagi manis..
Anak 3 tu wokkk!! Macam anak darakan .?? heee....

Kurrllaasssttt !!!


Second model aku ialah Ija

Ija in TURBAN STYLE
 Waaaalaaahhhhwweeeiiiii..... !! cunnn nakkkk!!
Aku suke sangat.. sesuai ngan ko..

 Ija in HANA TERJEMAH
okey tak cmgini..??? 

Pada aku muke ko elok untuk kedua2 style tudung nie...

Aper lagi ja, jangan lupe ambik pic ni kat aku, tukar pic profile kat FB, 
kompem ramai jejaka, yang menanye.. heee..

SUDAH BERPUNYE KER??

heeeee....

Kurrllaasssttt ko jaaaa !!!









Sekian terima kasih...!!


2 comments:

  1. good work..bagus gak dari makan ketupat kan..hee

    ReplyDelete
  2. sungguh akk x pandai nak pakai tudung macam nie .. ekekek ;)

    ReplyDelete