Nuffnang's Ads

Nuffnang's Ads

Friday, April 13, 2012

Luncheon @ Sturbucks

Pepagi sampai opis terus capai suat kabar.. bace beberapa citer yang menarik tuk arini..

Cover KOSMO: 
SRI WANI DAKWA HIDUP DALAM TERTEKAN.. 
ermmm... x best..xbestt...
selak lagi selai.. x best gakk.. selakkk, punye selak..punye selakk jumpe yang nie...


Ermmmm.. macam menarik citer nie.. 
Sensasi Rasa Pahit Manis... apakah?? heeeee.. ermmmm.. 
aper lagi terus roger kenkawan meja bulat..

Zira - xmo pegi, lunch ngan Subway
Azie - goreng pisang
Kak Shiela - mc
Kak Mieda - Proceed
Kak Ina - Proceed
Aku - of course.. proceed..!!


Dalam kepala dah set nak try dia nyer Starbucks Cocoa Cappuccino (arge RM12 tall, RM13 Grande, RM14 venti & Tuna Toastie RM6.50)

sampai jer sane, aku kan tamak haloba, kalau iku hati semuanye nak dibedalll... heee... semuanya nampak sedapp.. ishhkkk..ishhhkkk.... napsu syaiiiitooonnnnnnnnnnn betulll.... !!!



 gerammm aku nengok red velvet tu... ishh..ishhh  

heeee...heeeee...

sib baiklah ahkak ko nie kategori kuat imannyer tak mudah goyah..
#camnakenasepak#

It's mine & Kak Ina!!

masuk fesbuk ar tueww..!! ngehh..ngehhh





 
 saje kasi close-up..!! ahhaaaaaa....

~ Chicken Toastie ~
 

to me, rase dia not bad ar, macam rase lasagnia pun ada, 
but aku tak berapa suke dengan dianye Cocoa Cappuccino, pahit sikit.. 
patut ar, dia nye ad 'Sensasi Rasa Pahit Manis' rupenya air dia.. 
ahhhaa, cmner bole x prasan.. ngehhh..ngehhh

#tunjalkepalasendiri#





so seiapa nak try, bole ar gi sini..
lain orang lain rase...tak gituew..??!
 heeeee....


~sian time aceh ~



 

No comments:

Post a Comment